Назад
-15%

В наличност

LIFE EXTENSION SUPER OMEGA-3 PLUS EPA/DHA Fish Oil,Sesame Lignans, Olive Extract, Krill & Astaxanthin Супер Омега-3 + Крил, Астаксантин, лигнан от сусам и екстракт от маслина х 120 softgel caps

Код:

51124

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION

112.45 лв
Стара цена: 132.29
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION SUPER OMEGA-3 PLUS EPA/DHA Fish Oil,Sesame Lignans, Olive Extract, Krill & Astaxanthin Супер Омега-3 + Крил, Астаксантин, лигнан от сусам и екстракт от маслина х 120 softgel caps

Super Omega-3 Plus Омега-3 от рибено масло, Крил, Астаксантин, Лигнан от сусам и Маслина x 120 софтгел капсули Оптимални нива на омега-3 за поддържане здравето на мозъка и сърцето.

Висококачествен продукт, осигуряващ необходимите нива на омега-3, полезни за поддържане здравето на мозъка и сърцето. Съставът му е вдъхновен от средиземноморската диета и осигурява мощни антиоксидантни ползи. С добавен естествен аромат на лимон за премахване на рибния послевкус.


Омега-3 мастните киселини от съдържащите се различни източници имат синергични ползи, засилвайки влиянието им върху здравето на мозъка и сърцето.

 

Съдържа:
DHA & EPA омега-3 за поддържане здравето на сърцето и мозъка
Допълнителни омега-3 мастни киселини от антарктически крил
Средиземноморски маслинови и сусамови екстракти полезни за сърцето
Обогатен със супер-антиоксиданта астаксантин
 

Маслиновият екстракт съдържа здравословни за сърцето полифеноли, осигуряващи полифеноловия еквивалент на малко над 4 супени лъжици зехтин екстра върджин.

Астаксантинът подобрява здравето на очите, поддържа здравето на сърцето и митохондриите, насърчава здравословния възпалителен отговор и др.

 

Високи стандарти
Тази формула на омега-3 е създадена с нова технология, която пречиства рибеното масло с високо усъвършенстван процес на дестилация, който намалява замърсителите от околната среда. Резултатът е чисто рибено масло, надхвърлящо стандартите, определени от международните агенции.

 

Омега-3 насърчава дълголетието
Омега-3 мастните киселини поддържат функцията на сърцето и кръвоносните съдове, насърчават притока на кръв, спомагат за поддържане на кръвното налягане в нормални граници и инхибират възпалителните фактори в подкрепа на сърдечно-съдовата система и цялостното здравословно състояние на тялото. Нещо повече, тези съществени мазнини допринасят за поддържане на вече здравословни нива на LDL и HDL холестерола и триглицеридите.

Омега-3 подобряват когнитивната функция и настроение, а също така е установено, че насърчават дълголетието.

Средиземноморската диета, която се фокусира върху храни като зехтин и риба, се свързва със здравето на сърцето и увеличената продължителност на живот. Това вдъхновява LIFE Extension да комбинира чисто, високо концентрирано рибено масло с богат на полифенол маслинов екстракт.

Омега-3 и от рибено масло, и от крил бързо се абсорбират в кръвообращението, където се разпределят в клетките и тъканите за насърчаване на сърдечно-съдовото здраве и здравето на цялото тяло. В клиничните проучвания е доказано, че маслото от крил спомага за комфорта на ставите, насърчава мозъчното и когнитивното здраве и инхибира възпалението за поддържане на здравето на ставите и сърдечно-съдовата система.

 

Чисто рибено масло и концентрирано масло от крил
Формулата на LIFE Extension е създадена с чисто рибено масло, добито от сертифициран устойчив риболов и обработено в рамките на часове за осигуряването на изключителна свежест. След това се добавя концентрирано масло от антарктически крил (Euphausia superba) за създаването на най-добрата добавка на LIFE Extension в този клас.

 

Polyphen-Oil ™ маслинов екстракт
Всички формули Супер Омега-3 на LIFE Extension съдържат маслинов екстракт Polyphen-Oil ™, който е концентриран и стандартизиран и предоставя уникалните полифеноли на маслината. Тези полифеноли насърчават здравословен възпалителен отговор и метаболизма и се борят с оксидативния стрес.

 

Астаксантин за мощни антиоксидантни ползи
Астаксантинът е червено-оранжев пигмент (каротеноид), който се намира в микроводораслите и маслото от крил. Той е мощен антиоксидант, който насърчава оптималната митохондриална функция. Астаксантинът поддържа мозъчното и когнитивното здраве, а също така и здравословното състояние на кожата.

 

Сусамови лигнани и натурален аромат на лимон 
Към формулите Супер Омега-3 на LIFE Extension са добавени сусамови лигнани за подобряване на ползите за здравето, а натуралният лимонов аромат премахва рибения послевкус.
Съставки:
В 1 капс.:
Дн. доза:
Рибено масло концентрат Pure+™  от дива риба (aншоа) и Арктически крил /Euphausia superba/
1175 mg
4700 mg
EPA (ейкозапентаенова киселина)
375 mg
1500 mg
DHA (докозахексаенова киселина)
255 mg 
1020 mg
Фосфолипиди
30 mg 
120 mg
Maслина Polyphen-Oil™ екстракт от плод и лист, осигуряващ 45 mg полифеноли, 9 mg хидрокситирозол/тирозол, 11.25  mg веракозиди/олеоропеин)
100 mg
400 mg
Лигнан (екстракт от семена на сусам)
2.5 mg
10 mg
Натурален астаксатин (CO2 eкстракт от водорасли Haemotococcus pluvialis)
1 mg
4 mg

Желатин, глицерин, пречистена вода, силициев диоксид, пчелен восък, карамел за цвят, натурални аромати, слънчогледов лецитин, миксирани токофероли, малтодекстрин, розмарин екстракт.

Не съдържа: ГМО.
Съдържа: Риба, сусам, ракообразни черупчести (крил).

5 ЗВЕЗДЕН-IFOS™СЕРТИФИКАТ. НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО (IFOS- МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТ ЗА РИБЕНО МАСЛО, ЗА КАЧЕСТВО И ЧИСТОТА.

Триглицеридна, Етил-Естерна, Фосфолипидна форма на Омега-3

 

 

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули.  

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0