Назад
Нов
-15%

Не е в наличност

DOUBLE WOOD ALPHA LIPOIC ACID 300mg Алфа- липоева киселина при диабет x 60 caps

Код:

52094

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA


Последна продажна цена: 35.18 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD ALPHA LIPOIC ACID 300mg Алфа- липоева киселина при диабет x 60 caps

Alpha Lipoic Acid / Алфа- липоева киселина 300 mg, 60 капсули е хранителна добавка на Double Wood® Supplements, САЩ. Продуктът допринася за поддържане на нормален глюкозен метаболизъм, както и оптимално клетъчно здраве.

Алфа липоевата киселина (ALA) е мощен антиоксидант, който играе важна роля в клетъчния метаболизъм. Тя е уникална, тъй като е разтворима както в мазнини, така и във вода, което ѝ позволява да действа в различни части на клетките и тъканите.

Действие на активната съставка:
●     Антиоксидантна защита: Алфа липоевата киселина е известна със своите силни антиоксидантни свойства. Тя не само неутрализира свободните радикали, но и помага на други антиоксиданти в организма, като витамини C и E, да изпълняват функциите си по-ефективно.

●     Поддържане на нормален глюкозен метаболизъм: АLA играе роля в метаболизма на въглехидратите, като подобрява чувствителността на клетките към инсулин и поддържа нормални нива на кръвната захар. Това е особено важно за хора с инсулинова резистентност или диабет тип 2.

●     Подобряване на клетъчната енергия: АLA е важен кофактор в митохондриите, клетъчните органели, отговорни за производството на енергия. Тя подпомага преобразуването на хранителните вещества в енергия и може да облекчи общото чувство на умора и изтощение.

●     Подпомагане на здравето на нервната система: ALA подпомага работата на нервната система, тъй като допринася за защитата на нервите и намалява симптомите на периферна невропатия, особено при хора с диабет.

●     Детоксикация: ALA също така играе роля в детоксикацията на организма, като помага за отстраняването на токсини и тежки метали от клетките.

Здравословни ползи:
●     Поддържане на нормални нива на кръвната захар: Алфа липоевата киселина подпомага инсулиновата чувствителност и поддържа метаболизма на глюкозата, а това може да бъде полезно за хора с диабет или тези, които искат да поддържат стабилни нива на кръвната захар.

●     Подобряване на енергийния метаболизъм: Алфа липоевата киселина стимулира производството на енергия на клетъчно ниво, което може да доведе до повишена жизненост и намаляване на чувството на умора.

●     Защита на клетките: Антиоксидантните свойства на ALA помагат за защита на клетките от увреждане, причинено от оксидативен стрес и могат да допринесат за поддържане на дълголетието на клетките.

●     Подобряване на нервното здраве: Алфа липоевата киселина помага за защита и възстановяване на нервните клетки, което е полезно при нарушения на нервната система и симптоми на невропатия.

●     Подкрепа на детоксикацията на организма: Алфа липоевата киселина подпомага организма в процеса на премахване на токсини и тежки метали като допринася за общото здраве и благосъстояние на цялото тяло.

Alpha Lipoic Acid

Алфа- липоева киселина 300 mg

Хранителна добавка, 60 капсули

 

Съставки:           (в 1 капс./дн.доза)    %NRV*

Алфа липоева киселина 300 mg          **

Хипромелозна капсула, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

*хранителни референтни стойности;**няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Допринася за  поддържане на нормалeн глюкозен метаболизъм, както и нормално клетъчно здраве.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498 www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 34 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0