Назад

В наличност

BIO-KULT x 15 caps

Код:

1762

Марка:

BIO-KULT

Производител:

PROTEXIN UK

15.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIO-KULT x 15 caps

BIO-KULT® (БИО-КУЛТ)

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 15 капсули
Нетно тегло 3,11 g. Одобрена за вегетарианци

Хранителна добавка с иновативна мулти-щамова формула за храносмилателната система с 14 щама живи бактерии, за ежедневна употреба. Живи бактерии: Bio-Kult® съдържа живи бактерии, които допълват естествено съществуващата чревна флора в храносмилателната система на здрави хора. Научно-разработената, иновативна, мулти-щамова формула, съдържа 14 живи бактериални култури, насочени към храносмилателната система. 14 защитени бактериални щама доказано оцеляват при високата киселинност на стомашната киселина. Без изкуствени оцветители или ароматизанти. Не съдържа глутен. Подходящ за редица състояния. Начин на употреба*: 1-2 капс. веднъж или 2 пъти дневно по време на хранене. При прием на антибиотици: 4 капсули дневно, най-добре в различно време от приема на антибиотика. Продължете приема до 2 седмици след приключване на антибиотичния курс на лечение. При пътуване: 1 седмица преди пътуването според препоръките за обща употреба. По време на пътуването приемайте по 4 капс. на ден. Продължете приема 1 седмица след края на пътуването. Деца между 3 и 12 години: По 1/2 до 1 капсули 1 или 2 пъти дневно по време на хранене. Деца под 3 години: Препоръчваме Bio-Кult® Infantis. При бременност: Био-Култ® е подходящ за ползване по време на бременността, но ние Ви светваме да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт преди употреба на каквато и да е хранителна добавка. *Ако приемате други лекарства или имате заболяване, моля посъветвайте се с Вашия лекар преди да приемате каквито и да са хранителни добавки.

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Специални указания: Капсулите Bio-Kult® могат да се погълнат цели, да се отворят и съдържанието им да се смеси с храна или да се разтвори в напитка. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Живи бактериални култури:

Средни хранителни стойности
1 капс.
2 капс.
4 капс
Lactobacillus casei PXN® 37™,

Lactobacillus plantarum PXN® 47™,

Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™,

Bacillus subtilis PXN® 21®,

Bifidobacterium bifidum PXN®23™,

Bifidobacterium breve PXN® 25™,

Bifidobacterium longum PXN® 30™,

Lactobacillus acidophilus PXN® 35™,

Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™,

Streptococcus thermophilus PXN® 66™,

Bifidobacterium infantis PXN® 27™,

Lactobacillus bulgaricus PXN® 39™,

Lactobacillus helveticus PXN® 45™,

Lactobacillus salivarius PXN® 57™.
 

 

Съставки: Пълнители(микрокристална целулоза), живи бактериални култури (мляко, соя), растителна капсула (хидроксипропил метилцелулаза). Щамове: Всяка капсула съдържа минимум 2 милиарда микроорганизми (2х 109 СFU), еквивалентни на 10 милиарда микроорганизми/грам (>1x1010CFU/gram), гарантирани през целия срок на годност. Алергени: Може да съдържа соя и мляко, тъй като те се съдържат в растежната среда на щамовете. Следите от мляко са на ниво, което няма да се отрази на хора с лактозна непоносимост. Съхранение: Прохладно и сухо недостъпно за деца място, далеч от пряка слънчева светлина. Няма нужда от охлаждане. Може да се съхранява на стайна температура.

Най-добър до: виж дъното на опаковката. L: виж дъното на опаковката.

Производител: ADM Protexin Limited, Lopen Head, Somerset, TA13 5JH, UK. info@bio-kult.com, www.bio-kult.com.

Вносител и дистрибутор: Velinoff Pharma Ltd, 1111 София, ул.Хубавка 11, тел.:+359897884430, office@velinoff.com, www.velinoff.com

Bio-Kult, РXN и Protexin ca peгистрирани търговски марки на ADM Protexin Ltd. Bcички права запазени.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0