Назад

В наличност

DRAGON SUPERFOODS Био хуск фибри 150g

Код:

40797

Марка:

DRAGON FOODS

Производител:

DRAGON SUPERFOODS

8.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DRAGON SUPERFOODS Био хуск фибри 150g

Био Хуск Фибри – естествени, натурални фибри, силно хигроскопични. Приети с вода преди хранене, те увеличават обема си, повлияват благоприятно нормалните функции на чревната система. Адекватният прием на фибри е важна част от балансирания хранителен режим и повлиява процеса на храносмилане. Хуск се изполва в безглутенови рецепти като натурален слепител и сгъстител. Натурални Хуск Фибри (Psyllium Husk) представляват обвивка от семената на растението Plantago ovata, произхождащо от Индия, Бангладеш и Пакистан. Богат източник на разтворими и неразтворими фибри. При смесване с вода увеличават обема си и стават лепкави. Фибрите в ежедневието са важна част от балансираното хранене, тъй като се свързват с храносмилателната функция, чревната система и нормалните процеси за изхвърляне на отпадните вечества от организма. Може да добавите Хуск Фибри към зърнената си закуска и/или да придадете плътност на сутрешния фреш/смути.

Употреба: Смесете 1/2 чаена лъжица (2g) с 350-500ml вода. Внимание: Винаги се уверявайте, че Хуск фибрите са добре разтворени във водата и няма останали бучки, които могат да зтруднят преглъщането и вдишване на прах от фибрите към трахеята!100% протеин от грах* *съставка от био земеделие Хранителна стойност за 100 g: Енергийна стойност (kJ/kcal) 1770/419 Мазнини (g) 8,32 – от които наситени мастни киселини (g) 2,01 Въглехидрати (g) 1,6 – от които захари (g) 0,87 Белтъци (g) 84,2 Влакнини (g) 0,5 Сол (g) 2,03

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория