Назад

Не е в наличност

HERBAMEDICA AKKERMANSIA Благоприятства чревната система, микробиома и чревната мукоза x 30 caps

Код:

50809

Марка:

HERBAMEDICA

Производител:

HERBAMEDICA


Последна продажна цена: 93.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HERBAMEDICA AKKERMANSIA Благоприятства чревната система, микробиома и чревната мукоза x 30 caps

Описание на продукта (на етикета, листовка, кутия)

Akermansia Muciniphila е ключов бактериален щам, обитаващ човешкия микробиом. Той притежава фундаментални функции в чревната система: възстановява чревната мукоза и намалява пропускливостта на червата; продуцира късоверижни мастни киселини (SCFAs) и бутират, с което осигурява хранителен ресурс за останалия физиологичен микробиом; регулира локалната имунна система, метаболизма, спомага за регулиране на теглото и кръвната захар.

 Akermansia Mucinuphila се препоръчва при: 

Синдром на раздразненото черво (IBS);
Възпаление на чревната лигавица;
Пропускливост на червата;
Наднормено тегло;
Дисбактериоза;
Кожни заболявания
Автоимунни заболявания
Диабет тип 2 и метаболитен синдром.
 

Akkermansia/ Акермансия

Akkermansia Muciniphila

100 bln. life cells 

30 веге капсули х 180 мг

хранителна добавка

 

Информация за продукта
Препоръчителна доза за дневен прием:  1 капсула дневно на празен стомах

Дневни дози: 30
Съставки в препоръчителен дневен прием от:
1 капсула
Akkermansia muciniphila AH39 100 млр. живи клетки
180 мг / 100 млр. CFU

Помощни вещества: магнезиеви соли на мастните киселини

Алергени /кръгчета/: не съдържа: глутен, риба, яйца, млечни продукти и соя
 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Не се препоръчва за деца и бременни.

При деца под 6 години и бременни, след консултация с лекар.

Формулата на продукта не само балансира локалната имунна система и метаболизма, но също така играе ключова роля в регулирането на теглото и нивата на кръвната захар в организма.

 Akkermansia Muciniphila е бактерия, която обитава човешкия микробиом и изпълнява важни функции в чревната система. Едно от основните предимства на този бактериален щам е неговата способност да възстановява чревната мукоза и да намалява пропускливостта на червата. Пробиотичната бактерия е известна и със способността си да произвежда късоверижни мастни киселини (SCFAs) и бутират, които са от съществено значение за поддържане на здравословното състояние на човешкото тяло.

Какво представлява пробиотичният щам Akkermansia Muciniphila?
Akkermansia Muciniphila е специфичен бактериален щам, населяващ дебелото черво, който се отличава от другите бактерии в червата, тъй като не изисква захранване с фибри, за да се размножава. Тази уникална характеристика го прави изключителен сред чревните бактерии и предоставя нов подход за поддържане на здравето на червата.

Akkermansia Muciniphila се захранва от муцина, който покрива чревните клетки. Интересното при този процес е, че слузестият слой не се унищожава, а по-скоро се "подрязва" внимателно. Този уникален механизъм стимулира лигавицата на червата да увеличи производството на муцин, укрепвайки слузестия слой с течение на времето.

При хора, които страдат от метаболитни промени, като затлъстяване например, нивата на бактериалния Akkermansia Muciniphila са значително понижени. Това може да предизвика дисбиоза и възпалителни процеси в червата. Освен това, Akkermansia Muciniphila оказва влияние върху метаболизма на липидите и глюкозата, което може да обясни повишената честота на затлъстяване при лица с намалени нива на този пробиотичен щам.

Здравословни ползи от приема на хранителната добавка:
Приемът на хранителната добавка Akkermansia / Акермансия е свързан с разнообразие от здравословни ползи:

·         Помага за здравословно отслабване: Akkermansia Muciniphila, като пробиотична бактерия, оптимизира метаболизма и увеличава разхода на енергия, подпомагайки ефективно процеса на отслабване.

·         Подобрява целостта на чревната бариера: Способността на Akkermansia Muciniphila да възстановява чревната мукоза и да укрепва слузестия слой подобрява целостта на чревната бариера.

·         Помага за намаляване на подуването и дискомфорта в корема: Укрепването на чревната бариера и балансирането на чревната микрофлора може да допринесе за намаляване на подуването и дискомфорта в корема.

·         Подобрява липидния метаболизъм: Akkermansia Muciniphila има влияние върху метаболизма на липидите, което може да подобри обработката на мазнините в организма.

·         Помага при лечението на чернодробни заболявания: Akkermansia подпомага здравето на черния дроб, което е от съществено значение за общото здравословно състояние на организма.

·         Облекчава симптомите при непоносимост към лактоза: Някои проучвания показват, че Akkermansia Muciniphila може да облекчи симптомите на непоносимост към лактоза.

·         Помага за намаляване на инсулиновата резистентност: Активността на Akkermansia Muciniphila е свързана с подобрена инсулинова чувствителност, което е важно за контрола на кръвната захар.

Здравословните ползи от приема на хранителната добавка Akkermansia / Акермансия са многобройни. Формулата на продукта подпомага здравето на червата и допринася за облекчаване на симптомите при различни заболявания, предоставяйки интегриран и цялостен подход към оптимизиране на здравословното състояние.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0