Назад

В наличност

ABOCA IMMUNOMIX спрей за уста защита от вируси 30ml

Код:

38418

Марка:

ABOCA

Производител:

ABOCA

29.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ABOCA IMMUNOMIX спрей за уста защита от вируси 30ml

Спреят на Aboca защитава устната лигавица от потенциално вредни външни агенти като вируси и бактерии, които може да са причина за инфекция на горните дихателни пътища. Той е подходящ за деца над 2 години и възрастни и подпомага запазването на целостта на епителната бариера, като оказва омекотяващо, овлажняващо и успокояващо действие. Продуктът може да е полезен и в случай на възпаление на устната кухина, дължащо се на излагане на агресивни и дразнещи фактори като прах, дим, смог и сух въздух. Той има фармакологичен механизъм на действие и може да се използва често, тъй като не дразни и не изсушава лигавицата.


Начин на приложение:

За деца от 2 до 6 години: по 4 впръсквания до 4 пъти дневно, за деца над 6 години и възрастни: по 4 впръсквания до 8 пъти дневно. При по-малките деца продуктът може да се впръска от вътрешната страна на бузите, така че да се улесни прилагането. Разклатете флакона преди употреба.

Кутията съдържа накрайник в запечатана опаковка. При първата употреба отстранете алуминиевата капачка на флакона и поставете накрайника. За да се избегне възможното разпространение на патогени, продуктът трябва да се използва само от едно лице.

Да не се използва при свръхчувствителност или алергия към една или повече съставки. Да се използва единствено перорално. Консултирайте се с вашия лекар в случай на персистиращи симптоми.

Да се съхранява при стайна температура на хладно и сухо, далече от източници на топлина и на защитено от светлина място, което е недостъпно за деца. Срокът на годност се отнася за неотворена опаковка при правилно съхранение. Препоръчва се използване на продукта в рамките на 6 месеца след отваряне.


Състав:

Танинова фракция (от камшик) ● Полизахаридна фракция (от слез и ехинация) ● Смолиста фракция (от гринделия) ● Растителен глицерин ● Вода ● Екстракт от ябълков сок ● Концентриран лимонов сок ● Естествени аромати на лимон и евкалипт ● Ксантанова гума.

Продукт, характеризиращ се с общи полифеноли като пирогалол ≥ 800 µg/ml.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0