Назад
Нов

В наличност

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве орален спрей 50ml

Код:

40761

Марка:

BETTER YOU

Производител:

BETTER YOU

35.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве орален спрей 50ml

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве орален спрей 50ml

е висококачествена хранителна добавка под формата на спрей за ежедневна употреба.Осигурява дневната доза витамини и минерали на организма силен имунитет. Специалната му формула включва витамини A, C, D и минералите селен и цинк. Спреят предпазва организма от вредното действие на свободните радикали, благоприятства състоянието на косата, кожата и ноктите, повишава естествените защитни сили на организма и намалява усещането за умора и отпадналост. Витамин А оказва регулация на работата на B-клетките за поддържане на имунната хомеостаза, витамин C подпомага образуването на бели кръвни телца, справящи се с инфекциите. Витамин D повишава производството на противовъзпалителни цитокини като IL-10. В същото време селенът увеличава антивирусния имунитет, а цинкът задейства ензимите, които разграждат протеините на вирусите и бактериите. Ежедневната употреба на спрея защитава организма от вируси и бактерии и други патогени. Спреят е подходящ за възрастни и деца над 11 години. Продуктът се отличава с по-бързото и пълноценно усвояване в сравнение с други форми на хранителни добавки. С естествен и приятен вкус на портокал и праскова. Подходящ за вегетарианци. Спреят е достатъчен за 32 дневни дози. Без изкуствени оцветители и аромати. Без алкохол. Без млечни продукти.

Активни съставки: витамин A, витамин C, витамин D, селен, цинк

Допълнителни съставки: вода, разредител (ксилит), глицерин, емулгатори (акациева гума и слънчогледов лецитин), стабилизатор (ɣ-циклодекстрин), средноверижни триглицериди, консервант (калиев сорбат), сгъстител (ксантанова гума), естествени аромати (портокал и праскова), антиоксидант (екстракти от розмарин), подсладител (стевиол гликозиди)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0