Назад
Нов
-15%

В наличност

DOUBLE WOOD WHITE WILLOW BARK 400mg Бяла върба (кора) при възпаление и болка x 120 caps

Код:

52134

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

39.18 лв
Стара цена: 46.09
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD WHITE WILLOW BARK 400mg Бяла върба (кора) при възпаление и болка x 120 caps

White Willow Bark/ Бяла върба (кора) 400 mg x 120 капсули
White Willow Bark е добавка, която е приготвена от кората на дървото бяла върба (Salix alba). Отдавна се използва в народната медицина за облекчаване на болка и възпаление. Основната съставка в екстракта от кора на бяла върба са салицините - вещества, подобни на салициловата киселина, която е основната активна съставка в аспирина.

Хранителната добавка от кора на бяла върба на Double Wood е стандартизирана до 15% салицини и съдържа множество полифеноли и флавоноиди, които имат антиоксидантни свойства. Бялата върбова кора е известна със своите облекчаващи болката свойства. Това е особено полезно за леки болки, свързани с упражнения, пренапрежение или други форми на физически стрес.

Активни съставки и тяхното действие:
●     Салицин: Основната активна съставка в бялата върбова кора е салицинът, който е подобен на салициловата киселина, използвана в аспирина. Той има аналгетични (облекчаващи болка) и антипиретични (свалящи температура) свойства.

●     Полифеноли и флавоноиди: Екстрактът от кора на бяла върба съдържа също така и полифеноли и флавоноиди, които са мощни антиоксиданти. Те помагат да се намали възпалението и оксидативния стрес в тялото.

Предимства:
●     Стандартизиран екстракт: Добавката е стандартизирана до 15% салицин, което осигурява постоянно и надеждно съдържание на активните съставки.

●     Веган, без глутен и без ГМО: Продуктът е произведен в САЩ и е безопасен за вегани. Не съдържа глутен и не е генетично модифициран.

●     Двумесечен прием: Всяко опаковка съдържа 120 капсули и е достатъчна за прием от два месеца.

Здравословни ползи:
Екстрактът от кора на бяла върба (White Willow Bark) предлага множество здравословни ползи. Ето някои от тях:

●     Облекчаване на болка: Салицинът, който е основната активна съставка в бялата върбова кора, има аналгетични свойства. Добавката помага за облекчаване на леки болки.

●     Намаляване на възпалението: Бялата върбова кора има противовъзпалителни свойства, които помагат да се намалят възпалените процеси в организма. Това може да бъде полезно за хора със заболявания, като артрит и други заболявания, засягащи ставите.

●     Подпомагане на здравето на сърцето: Някои изследвания показват, че бялата върбова кора може да помогне за поддържането на здравето на сърцето като намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и подобрява циркулацията на кръвта.

●     Облекчаване на дискомфорта при ставни проблеми: Бялата върбова кора може да бъде полезна за облекчаване на дискомфорта, свързан със ставни проблеми като артрит и ревматизъм.

●     Подобряване на общото здравословно състояние: Антиоксидантите, съдържащи се в бялата върбова кора, могат да помогнат в борбата срещу свободните радикали в организма.

●     Намаляване на стреса: Бялата върбова кора може да бъде полезна за намаляване на стреса, който се усеща върху тялото след интензивни физически упражнения.

White Willow Bark

Бяла върба (кора) 400 mg

Хранителна добавка, 120 капсули

Номер/ Дата на вписване:…………….

 

Съставки:     (в 2 капс./дн.доза)    %NRV*

Бяла върба 800 mg                             **

  /Salix alba/ Кора, осигуряваща 15% салицин

Хирпомелозна капсула, оризово брашно.

Пречистена вода, растителен глицерин, натурален аромат, калиев сорбат, натриев бензоат, ксантова гума, стевиол глюкозиди.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите, опорно-двигателния апарат, имунната система и кръвообращението.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на антикоагуланти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 56 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0