Назад

Не е в наличност

LIFE EXTENSION N-Acetyl-L-Cysteine 600mg x 60 caps

Код:

41892

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION


Последна продажна цена: 34.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION N-Acetyl-L-Cysteine 600mg x 60 caps

N-ацетил-L-цистеинът е мощно хранително вещество, което може да поддържа жизненоважни функции като дишане (дихателна функция), черния дроб и имунната функция. Освен това осигурява антиоксидантна подкрепа и помага за елиминирането на свободните радикали и други съединения, които не са естествени за човешкото тяло.

Нормалната функция на черния дроб, имунитетът и дишането са от съществено значение за нашето благосъстояние. Без добра дихателна функция тялото ни няма да получи необходимия кислород, за да функционира нормално. N-ацетил-L-цистеинът е високо бионалично хранително вещество, което поддържа здравето на дихателните пътища, както и чернодробната функция и имунитета.

Свойства и ползи от N-Acetyl-L-Cysteine:

N-ацетил-L-цистеинът е лесно усвоим хранителен елемент, който има силни ползи за здравето на цялото тяло. Това съединение също е химическият прекурсор на глутатиона. Глутатионът е мощен антиоксидант, който помага за защитата на клетките от увреждане на свободните радикали.
Освен това изследванията показват, че освен че играе роля срещу токсините, N-ацетилцистеинът насърчава здравето на имунната система.
Той също така защитава тялото срещу чужди съединения на клетъчно ниво и помага за защитата на уязвимите неврони от оксидативен стрес. Благодарение на бързата си скорост на усвояване, N-ацетил-L-цистеинът е мощно хранително вещество сам по себе си.
Науката зад продукта:

N-ацетилцистеинът се извлича от простата аминокиселина цистеин, която може да осигури значителна защита срещу широк спектър от токсини. Те включват акролеин (намира се в цигарения дим и автомобилните изгорели газове), паракват (токсичен хербицид). N-ацетилцистеинът може да играе роля в защитата на белодробната тъкан срещу често срещани предизвикателства чрез своята антиоксидантна активност.

Освен това N-ацетилцистеинът помага на тялото да синтезира глутатион. Глутатионът е един от най-важните антиоксиданти в тялото поради местоположението си вътре в клетката, което подобрява нейния потенциал за елиминиране на свободните радикали. Повишените нива на глутатион са показали особено положителни ефекти върху хора със слаба имунна система. И повече от 30 плацебо-контролирани проучвания върху клетъчния глутатион показват, че N-ацетил-L-цистеинът може да повлияе благоприятно производството на енергия, благосъстоянието и качеството на живот.

Начин на прием: По 1 капсула, 1-3 пъти дневно, в зависимост от препоръките на лекаря.

Състав: N-ацетил-L-цистеин - 600 mg

Състав: N-ацетил-L-цистеин, растителна целулоза (капсула), растителен стеарат, силициев диоксид.

Противопоказания и алергени: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се балансирана диета и здравословен начин на живот. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Да не се консумира от деца, бременни и кърмещи жени. Дръжте далеч от деца.
Продуктът е предназначен за възрастни.
Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусам, овесени ядки, яйца, ракообразни, риба.
Тези, които прилагат N-ацетилцистеин, трябва да пият 6-8 чаши вода дневно, за да предотвратят бъбречния цистеин. Бъбречният цистеин е рядък, но може да се появи.
Когато използвате хранителни добавки, консултирайте се с Вашия лекар, ако сте подложени на лечение за медицинско състояние или ако сте бременна или кърмите.

Общи характеристики

Форма
Капсули
Основна съставка
N-ацетилцистеин
Предназначен за
Имунна система Чернодробна система Дихателна система
Тип прием
Перорално
Брой/опаковка
60
Съдържание пакет
1 x Флакон

 
 

Спецификации

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0