Назад
Нов

В наличност

LYSI IMMUNE MAX Shark Liver Oil Масло от черен дроб на акула 500mg за имунитет x 80 softgels caps

Код:

50832

Марка:

LYSI

Производител:

LYSI Hf, Iceland

27.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LYSI IMMUNE MAX Shark Liver Oil Масло от черен дроб на акула 500mg за имунитет x 80 softgels caps

Immune Max Shark Liver Oil Lýsi

Масло от черен дроб на акула 500 mg

Хранителна добавка, 80 софтгел капсули

Маслото от черен дроб на акула подкрепя защитните сили на организма. Счита се за особено полезно за имунитета, тъй като е богато на алкоксиглицероли, които подпомагат производството на бели кръвни клетки в тялото. Маслото от черен дроб на акула е богато и на витамини, минерали и други полезни елементи, като сквален, витамините A, D, E и Омега-3 полиненаситени мастни киселини. Повече от четири десетилетия се използва като ефективен превантивен и терапевтичен агент в медицината и козметологията. Препоръчителната дневна доза от 1- 2 капсули от този продукт осигурява 1000 mg масло от черен дроб на акула с 200 ml алкоксиглицероли.

Защо алкоксиглицеролите са толкова ценни за човешкото здраве

Алкоксиглицеролите са мощни имуностимуланти, които се борят с бактериални инфекции и вируси и помагат за нормализиране на работата на кръвоносната система. Алкоксиглицеролите се използват активно за подобряване на състоянието на пациенти, подложени на химиотерапия и радиация. Маслото от черен дроб на акула е единственият източник на алкоксиглицероли.

Какви са ползите от другите съставки в маслото от черен дроб на акула

· Скваленът се нарича още „кислороден витамин". Той е естествен антибиотик и антиоксидант, който активно предпазва от възпалителни процеси. Предотвратява недостига на кислород в организма, противодейства на стареенето на клетките и активира процеса на растеж на здравите клетки. Способен е да унищожи опасните бактерии и да намали умората по време на физическа активност. Скваленът се препоръчва след тежки заболявания или хирургични операции, както и при чести вирусни и инфекциозни болести. Предпазва клетките от увреждане от оксидативен стрес, укрепва имунната система и може да увеличи продължителността на човешкия живот. Изключително ефикасен е при астма, алергии, псориазис и туберкулоза.

.

· A, D и E са мастноразтворими витамини, от които всеки човек се нуждае за стабилното състояние на цялото тяло и по-специално за нормалното функциониране на клетките, за метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати, за производството на ензими и съсирването на кръвта.

Витамин А активира обновяването на кожните клетки и подобрява зрението.

Витамин D укрепва имунната система, регулира метаболизма на калций и фосфор и предотвратява развитието на автоимунни заболявания. Витамин Е нормализира сърдечната дейност, като предотвратява образуването на кръвни съсиреци и укрепва стените на кръвоносните съдове.

· Омега-3 полиненаситените мастни киселини са от съществено значение за умственото развитие и поддържането на добро физическо състояние. Помагат за укрепване на имунитета, намаляване на възпалението и нормализиране на метаболизма.

Immune Max Shark Liver Oil Lýsi

Масло от черен дроб на акула 500 mg

Хранителна добавка, 80 софтгел капсули

Номер/ Дата на вписване:………………….

Съставки: (в 2 капс./дн. доза) %NRV*

Масло от черен дроб 1000 mg **

На акула, осигуряващо 200 ml алкоксиглицероли

Желатинова капсула (глицерол, пречстена вода).

Съдържа: Риба.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Подпомага нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: LYSI Hf, Исландия

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0