Назад

В наличност

MANUKA BENEFIT Пчелно Млечице с мед от Манука и Витамин B6 100 ml

Код:

49133

Марка:

MANUKA BENEFIT

Производител:

OPTIMA, ITALY

46.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MANUKA BENEFIT Пчелно Млечице с мед от Манука и Витамин B6 100 ml

Пчелното млечице с мед от манука и витамин B6 е внимателно формулирана натурална добавка, която използва силата на три ключови компонента за поддържане на цялостното здраве и жизненост. Медът от манука, известен със своите уникални антибактериални и лечебни свойства, обединява сили с пчелното млечице, богата на хранителни вещества субстанция, произведена от медоносните пчели, и витамин B6, основен витамин, жизненоважен за множество телесни функции.хранителни вещества субстанция, произведена от медоносните пчели, и витамин B6, основен витамин, жизненоважен за множество телесни функции. ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ С МЕД МАНУКА И ВИТАМИН B6:
Мед от манука: Известен с уникалните си антибактериални свойства, медът от манука е естествен подсладител с потенциални ползи за укрепване на имунната система. Съдържа метилглиоксал, който допринася за неговите антибактериални качества.
Пчелно млечице: произведено от медоносни пчели, пчелното млечице изобилства от хранителни вещества, като витамини, минерали и аминокиселини. Той е признат за потенциалните си антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, често използвани за поддържане на цялостното здраве и жизненост.
Витамин B6: От съществено значение за различни телесни функции, витамин B6 подпомага метаболизма, имунната система и производството на невротрансмитери. Известно е, че повишава енергийните нива и подкрепя функциите на нервната система.
Ползи за здравето от ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ С МЕД МАНУКА И ВИТАМИН B6:
Подобрена имунна функция: Комбинацията от мед от манука и пчелно млечице предлага имуностимулиращи свойства, като помага на тялото да се бори с инфекциите и поддържа цялостното имунно здраве.
Енергия и жизненост: Витамин B6 играе решаваща роля в енергийния метаболизъм, подпомагайки превръщането на храната в енергия. Това, в комбинация с богатото на хранителни вещества пчелно млечице, може да допринесе за повече жизненост.
Антиоксидантна подкрепа: пчелното млечице и медът от манука са богати на антиоксиданти, предлагащи защита срещу оксидативен стрес и клетъчни увреждания, причинени от свободните радикали.
Насърчаване на цялостното здраве: Редовната консумация на тази добавка може да допринесе за подобряване на цялостното здраве и благосъстояние, благодарение на комбинираните ползи от естествените съставки и силния ефект на уникалния мед от манука.
Без изкуствени оцветители или ароматизанти.
Не съдържа глутен. Не съдържа лактоза.
Подходящ за вегетарианци. 

Мед от манука (Leptospemum Scoparium J.R Fr ост & G. Frost), деминерилизирана вода, пчелно млечице, ябълков сок концентрат, консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат; витамин B6 (пиродоксин хидрохлорид).

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0