Назад

В наличност

MATTISSON Absolute Amla Berry Extract Амла х 60 caps

Код:

48120

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

37.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Absolute Amla Berry Extract Амла х 60 caps

Амла х 60 капсулиAbsolute Amla Fruit Extract – Амла екстракт за имунитет Изцяло натурална хранителна добавка с мощни антиоксидантни свойства. Подкрепя имунната система, подобрява храносмилателните процеси, оказва положителен ефекет на целия организъм. Веган формула Хранителна добавка, 60 капсули Absolute Amla Fruit Extract – Амла екстракт за имунитет е изцяло натурална хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа екстрат от растението амла. Тя има мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства и съдържа високи дози Витамин C, полифеноли, алкалоиди и флавоноиди. Подкрепя имунната система и защитава клетките от вредното влияние на оксидативнив стрес и свободните радикали. Освен това поддържа работа на черния дроб и спомага за подобряване на храносмилателните процеси. Регулира нивата на киселинност в стомаха и допринася за нормализиране на холестерола в кръвта. Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, бори с процесите на преждевременно стареене и се грижи за здравето на кожата и косата. Бори се с различни възпаления в тялото и оказва благоприятен ефект на целия организъм Ефекти от приема на Absolute Amla Fruit Extract: • изцяло натурална хранителна добавка; • има мощни антиоксидантни свойства и защитава клетките от вредното влияние на оксидативния стрес и свободните радикали; • има антибалтериално и противовъзпалително действие; • подкрепя имунната система; • подпомага процесите в храносмилателната система и поддържа нормалните нива на киселини в стомаха; • поддържа здравето на сърдечно-съдовата система; • бори се с процесите на преждевременно стареене и поддържа здравето на кожата и косата; • подходящ за прием от вегетарианци и вегани Свойства на растението Амла: Амла е широколистно дърво с ядливи плодове, известно още и като Индийско цариградско грозде. Плодовете му са с жълто-зелен цвят и имат кисел вкус. Амла притежава ценни за човешкия организъм свойства - има антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални и имуностимулиращи свойства. Растението е изключителен източник на Витамин C, който е свързан с танини и по този начин е по-устойчив. Плодът подпомага процесите в храносмилателната система, спомага за по-доброто усвояване на приетата храна и поддържа нормалните нива на киселини в стомаха. Той поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и спомага за по-добрата работа на черния дроб. Освен това поддържа оптимални нивата на кръвна захар и се грижи за добрия външен вид и здравето на кожата, косата и ноктите като подпомага образуването и синтеза на колаген.

Absolute Amla Berry Extract

Амла

Хранителна добавка, 60 капсули

Номер на вписване / Дата на вписване: ...........

 

Съставки:            (в 1 капс.)       дн. доза     NRV%

Амла                        250 mg         500 mg          **

    (екстракт от плод)

100% екстракт от плодове на Амла  (40% танин) (Emblica offifinalis). 

Подходящо за вегани.

Приложение:

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула  1-2 пъти дневно, по време или след хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло:

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0