Назад

В наличност

NATURAL FACTORS OIL OF OREGANO 30ml

Код:

16213

Марка:

NATURAL FACTORS

Производител:

NATURAL FACTORS

29.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURAL FACTORS OIL OF OREGANO 30ml

Риган 30 mg Органик масло 30 ml – естествен антиоксидант подпомагащ храносмилателната система и имунитета

При отслабен имунитет и проблеми с дихателната система. Хрема, възпалено гърло и мъчителна кашлица, запушен нос… Тези симптоми не ви дават мира през есенно-зимните месеци, когато непрекъснато сте отпаднали, с главоболие, без енергия. По това време имунитетът ви винаги отслабва, а вие се възстановявате по-бавно и трудно.

Маслото от риган на Natural Factors осигурява стабилна защита за имунната система и има добре изразен тонизиращ ефект. Насърчава нормалното функциониране на дихателните пътища и значително облекчава състоянието при различни респираторни проблеми. Подпомага отхрачването и облекчава дишането. Мощното му антиоксидантно действие допринася за намаляване на вредите, нанасяни от свободните радикали.

При храносмилателни смущения. Неправилните хранителни навици са често срещана причина за различни проблеми на стомашно-чревния тракт. Прекомерната консумация на тестени изделия, сладкиши, преработени продукти и др., предизвиква симптоми като запек, диария, подуване на корема и задържане на газове в червата, и др.

Риган 30 mg Органик насърчава нормалните процеси на храносмилане и допринася за извеждането на ненужните токсини от храносмилателния тракт. Облекчава тежестта и дискомфорта в стомаха, стимулира жлъчната секреция и подпомага чревната перисталтика. Противодейства при различни чревни паразити.

ДОЗИРОВКА

Дозировка и приложение: По 4 капки директно под езика или разтворени във вода.

Усещане на затопляне е нормално.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти