ZOYA WHEATGRASS (Triticum aestivum) Пшенични стръкове на прах БИО при ракови заболявания х125g
Стръкове от пшенична трева от Европа Пшеничните стръкове, наричани още пшенична трева, представляват поникналата млада трева след покълване на зърната на обикновената пшеница. Хлорофилът, на който са богати пшеничените стръкове, се счита за здравословно хранително вещество, което може да попречи на растежа и развитието на неблагоприятни бактерии. Използват се от хора, спазващи определена диета, различни пречистващи и детоксикиращи режими. Начин на употреба на Пшенични стръкове на прах - био: Препоръчвана доза за дневен прием: 3 g (1 равна ч.л.) на ден. Ако не сте приемали пшенични стръкове досега, препоръчваме ви да започнете с малка доза и постепенно да увеличите количеството. За деца от 5 до 15 години намалете дозата на половин чаена лъжичка. Консумирайте 30 минути преди хранене в шейк, смути, прясно изцеден сок или добавете към салатни дресинги, сосове, супи или десерти.
Хранителна стойност за 100 g: Енергийна стойност - 1040 kJ / 247 kcal; Мазнини - 1,3 g, от които наситени - 0,2 g; Въглехидрати - 12,7 g, от които захари - 5,3 g; Фибри - 37.8 g; Белтъчини - 19,2 g; Сол - 0,1 g Съставки: Пшенични стръкове (Triticum aestivum) на прах, биологично земеделие Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте със специалист преди употреба. Съхранявайте на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина. Не използвайте ако опаковката е с нарушена цялост.Пшенични стръкове (Triticum aestivum) на прах, биологично земеделие