Назад
Нов

В наличност

DOUBLE WOOD VAGINAL PROBIOTIC 5 Billion Пробиотик за Жени 5 млрд. активни пробиотици за здрава вагинална флора х 60 caps

Код:

52132

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

58.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD VAGINAL PROBIOTIC 5 Billion Пробиотик за Жени 5 млрд. активни пробиотици за здрава вагинална флора х 60 caps

Vaginal Probiotic / Пробиотик за Жени (за нормална вагинална флора) 5 млрд. активни пробиотици х 60 капсули
Представяме ви пробиотик за жени, насочен към подпомагане на здравето на женската вагинална флора и стомашно-чревния тракт. Хранителната добавка съчетава в себе си мощна комбинация от 5 милиарда активни пробиотични култури.

Ключови характеристики и предимства:
●     Поддържа Здравата Вагинална Флора: Патентованата пробиотична смес е специално създадена, за да подпомага нормалното състояние на вагиналната флора. Съдържащите се в нея щамове като Lactobacillus crispatus LbV88+, Lactobacillus gasseri LbV150N, Lactobacillus jensenii LB116 и Lactobacillus rhamnosus LbV 96 се доказали като ефективни в този контекст.

●     Подпомага Здравето на Стомашно-Чревния Тракт: Освен вагиналната флора, пробиотикът допринася и за баланса на стомашно-чревния тракт, като улеснява нормалната функция на храносмилателната система и поддържа здравословните нива на микроорганизмите в него.

●     Доказано Ефективен: Съставът на пробиотика е внимателно селектиран, за да осигури максимално качество и ефективност.

Действие на активните съставки
Активните съставки в пробиотика за жени са специално селектирани, за да осигурят благоприятни ефекти върху здравето на вагиналната и стомашно-чревната флора. Ето какво може да очаквате от тях:

●     Lactobacillus crispatus LbV88+: Този щам на Lactobacillus crispatus е известен със своята способност да колонизира и поддържа баланса на микробите във вагиналната област. Той помага за производството на млечна киселина, която създава кисела среда във вагината, предпазвайки я от различни инфекции като бактериални вагинози.

●     Lactobacillus gasseri LbV150N: Този щам на Lactobacillus gasseri е известен със своите противовъзпалителни и противоалергични свойства. Той може да подпомогне възстановяването на стомашно-чревния тракт, като намалява възпаленията и улеснява храносмилателния процес.

●     Lactobacillus jensenii LB116: Този щам на Lactobacillus jensenii е изследван заради своите пробиотични свойства, които подпомагат баланса на микробите във вагиналната среда. Той помага за предпазване от инфекции и поддържане на оптималното здраве на вагиналната флора.

●     Lactobacillus rhamnosus LbV 96: Този щам на Lactobacillus rhamnosus е известен със своите пребиотични свойства, които помагат за стимулиране растежа и активността на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт. Той е изследван за своите благоприятни ефекти върху имунната система и превенцията на диария.

Съчетанието от тези активни съставки образува мощна пробиотична смес, която подпомага здравето на вагиналната и стомашно-чревната флора. Те работят синергично, за да поддържат баланса на микробите в организма и да предпазят от различни здравословни проблеми.

Vaginal Probiotic

Пробиотик за Жени (за нормална вагинална флора) 5 млрд. активни пробиотици

Хранителна добавка, 60 капсули

Номер/ Дата на вписване:…………….

 

Съставки:                (в 2 капс./дн.доза) %NRV*

Патентована пробиотична    5 млрд.CFUⴕ        **

  Смес: Lactobacillus crispatus LbV88+; Lactobacillus gasseri LbV150N; Lactobacillus jensenii LB116; Lactobacillus rhamnosus LbV 96

Хипромелозна капсула, оризово брашно.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и нормалната вагинална флора.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, на празен стомах, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 34 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0