Назад

В наличност

FEMARELLE REJUVENATE x 56 caps

Код:

30507

Марка:

VEDRA

Производител:

SE-CURE

55.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FEMARELLE REJUVENATE x 56 caps

Фемарел Реджувeнейт е хранителна добавка, съдържаща патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат нормалния вид на кожата и косата, подпомагат функционирането на нервната система и на хормоналния баланс, допринасят за нормалните психологически функции на жени в периода на пременопауза, когато настъпват първите промени в младостта. В състава на Femarelle Unstoppable не са използвани вредни химикали, нито генетично модифицирани организми, а са използвани изцяло натурални съставки. А по време на целия производствен процес продукта е подложен е на цялостен строг микробиологичен и биохимичен контрол. Съдържащата се натуралната комбинация от ленено семе и екстракт от соя допринася за облекчаване на менструалните симптоми, без да имат неблагоприятни ефекти върху тъканите на гърдите и матката.  Хранителната добавка притежава натурален селективен модулатор на естроегените рецептори (SERM) на растителна основа. SERM се отличава от типичните рецепторни агонисти или антагонисти по това, че има различен ефект в различните тъкани, като по този начин е възможно селективно да се блокират или стимулират естроген-подобни реакции в различни тъкани. Фемарел Реджувинейт не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт.

 

Внимание:

 

Не трябва да се използва по време на бременност и кърмене.
Едновременният прием с лекарства, повлияващи активността на естрогенните рецептори (напр. хормонална терапия, Ралоксифен или Тамоксифен) ще повлияе на ефикасността и на двата продукта. В този случай Фемарел Анстопабъл не бива да се приема.
Продуктът е базиран на екстракт от соя и ленено семе. До момента не са известни алергични реакции, но въпреки това в редки случаи е възможно да възникнат такива.

Състав на Femarelle Rejuvenate за жени преди менопауза х56 капсули:

 

Всяка капсула съдържа:

T56a (ферментирал екстракт от соя) 322мг
Linum usitatissimum (смляно ленено семе) 50мг
Витамин В2 (Рибофлавин) 1мг
Витамин В7 (Биотин) 100мкг
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0