Назад

В наличност

PARUSAN BEAUTY COLLAGEN+ за коса,кожа и нокти 25ml x 28 fl

Код:

46084

Марка:

DR.THEIS

Производител:

NATURPRODUCT

61.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PARUSAN BEAUTY COLLAGEN+ за коса,кожа и нокти 25ml x 28 fl

Специаленкомплекс от КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА,обогатенс ВИТАМИНИ С и Е, ЦИНК и БИОТИН, под формата нафлаконис готовразтворзапиене,леснаупотребаивинагиподръка.

Действие:
Допълва хранителния режим с внимателно подбрани съставки, които допринасят за поддържане на нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Ежедневната рутинна грижа за красотата е доминирана от външната употреба на различни козметични продукти – кремове, серуми, маски, балсами и др. Тази грижа не е достатъчна, за да компенсира процеса на стареене, който започва от вътрешността на организма, от по дълбоките слоеве на кожата, косъма и засягат не само еластичността на кожата, но и плътността и гъстотата на косата и здравината на ноктите. Добре балансираната диета, богата на хранителни вещества, е от съществено значение за здравата КОСА, КОЖА, НОКТИ, но не е достатъчна.

Течният колаген в Parusan® Beauty Collagen + не се абсорбира просто от кожата, както при употребата на козметични продукти, съдържащи колаген.

Parusan® Beauty Collagen + съдържа колаген, който се състои от колагенови пептиди, получени след процес на хидролиза. Това означава, че се усвояват директно и лесно, тъй като размера и теглото им са много малки. Колагенът се абсорбира от тънките черва, така че тялото директно и ефективно да се възползва от полезни свойства на формулата.

ФлаконитезапиенеParusan® Beauty Collagen +допълватхранителниярежим с необходимите съставки за поддържането на нормален вид на косата, кожата и ноктите.

Внимателноподбранитесъставкипомагатзаподдържанетона здрава и гладка кожа(катовитамин C, биотин и цинк).

*VNR – Хранителна референтна стойност (Съгласно Регламент 1169/2011). Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2 000 kcal).

Допълва хранителния режим свнимателноподбранисъставки,коитодопринасятзаподдържаненанормалнотосъстояниена КОСАТА, КОЖАТА И НОКТИТЕ.

Активни съставки:
КОЛАГЕНЪТе най-разпространениятпротеин вчовешкототяло,представляващприблизително30% отвсичкиклетъчнипротеинии 70% откожнитепротеини.Производствотонаколагенв организма спада снапредванетонавъзрастта. След 25-тагодишнавъзрастзапочвамеда губимколагенс 1%годишно! Товаозначава, че до 50 годишнавъзрастестественотопроизводство наколагеннамалявапочти на половина!

Процес,койтокарафибритенахиалуроновакиселина,колагениеластиндапретърпятструктурниифункционалнипромени,коитоводят допостепеннатапояванафинилинии ибръчки,промяна във вида и структурата на косъма и косата.

Намаляването на производството на колаген води и до загуба на хиалуронова киселина, което допълнително засяга хидратацията и еластичността на кожата, здравината и красотата на косата и ноктите. Слънчевата светлина и UV лъчите, както и замърсяването на околната среда и стреса се отразяват на количествата колаген в косата и кожата катоувреждат веригите на протеина и така водят до допълнителна загуба на колаген.

ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА се съдържа по естествен начин в човешкото тяло. Оказва влияние върху здравината на косата и ноктите. Действа като биологичен овлажнител на кожата. С напредването на възрастта хиалуронът (около 50% концентриран в кожата) започва да намалява.

КОЛАГЕНЪТосигурявааминокиселини,коитомогатдаподобрятструктуратанакосатаиимапозитивнодействиенавъншнияй вид.

Косатасесъстоиосновноот протеина кератин.Нашетотялоизползваняколкоаминокиселини, за даизградикератин –някоиоткоитомогатдабъдатнамеренивколагена.

Вколагенасесъдържаиаминокиселинатааргинин–коятостимулирарастежанакосата.

Колагенътцялостноподхранва,подмладява,освежаваивъзвръщацвета,жизненосттаи здравия вид накосъма.

Липсатанаколагенв организма сеотразявавидимо накосатасъссимптомикато:

косопад,забавяненарастежа,
раннопобеляваненакосата,
накъсаниицъвтящикраища,
вяла,изтощена,изстънялакоса
коса безблясък,жизненостиобем.
Колагенът(хидролизиран колаген тип 2)

- стимулира производството на собствен колаген от организма.

- забавя процесите на стареене в тялото – включително и стареенето на косъма.

- спомага транспортирането на хранителни вещества към космения вал.

- поддържа здравината и дебелината на косата и ноктите.

- помага за повишаване на еластичността на кожата, като по този начин стимулира изглаждането на бръчките и фините линии.

Хиалуроновата киселина е силен хидратант за организма. Подобрява естествения растеж за плътна и силна коса. Придава обем и съхранява влагата в косъма. Балансира pH-то. Осигурява микроелементи на организма.

Допълнителният прием стимулира естественото производство на хиалурон от организма.

Витамин Сдопринасязаобразуванетонаколаген,койтоподдържанормалнитефункции накосата,кожата,ноктитеиподпомаганейнатаеластичности тонус.Защитаваклетките(в т.ч. и накожата) отоксидативенстрес(антиоксидант) -освентоваподкрепяорганизма впроизводствотонаколаген.

Биотинътпомагазаподдържаненанормалнотосъстояниенакосатаикожата.Подобрявасъстояниетонакосата–блясък,обем, степен напокритиевърхускалпаиудебеляваненакосъмаприизтъняване.

Уврежданетоотсвободнитерадикалиможедаспрерастежанакосата.Витамин E,катоантиоксидант,защитаваклеткитеотоксидативенстресиподкрепяорганизма впроизводствотонаколаген.

Цинкътдопринасязаподдържаненормалнотосъстояниенакосата,кожатаиноктите, и занормалнияметаболизъмнамастнитекиселини.

Състав:
СЪСТАВ 1 флакон (25 ml) съдържа:

Хидролизирани колагенови пептиди 2500 мг

Хиалуронова киселина 10 мг

Витамин С 80 mg (100%*)

Биотин 50 µg (100%*)

Витамин Е 10 mg (83%*)

Цинк 10 mg (100%*)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0