Назад

В наличност

FLORADIX за здрави стави 250ml

Код:

29866

Марка:

FLORADIX

Производител:

SALUS HAUS

26.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FLORADIX за здрави стави 250ml

е течна хранителна добавка под формата на сироп. Съдържа калций, магнезий, цинк и витамин Д. Формулата е допълнена с лечебни фитоекстракти и плодови концентрати. Калцият и магнезият са комбинирани с нужните за тяхното усвояване в тялото цинк и витамин D. Всички компоненти са разтворени в течна форма. Това улеснява допълнително абсорбцията им в организма.

За кого е подходяща хранителната добавка?

Продуктът ще се отрази отлично на хората, страдащи от проблеми с костната плътност. Друга група, която се нуждае от допълнителна подкрепа, са спортистите и активно спортуващите. Добавката задоволява изискването за прием на повече минерали заради по-голямото натоварване на костната система. Продуктът е подходящ за подрастващи, за потребители в напреднала възраст, както и за всеки с незадоволителен баланс на нутриенти в своята диета. Може да се приема и от вегетарианци. Поддържа доброто здраве и на бременните и кърмещи жени.

Факторът, който прави хранителната добавка единствена по рода си, е съчетанието на фитоекстракти и сокове от плодове. Те стимулират храносмилането, гарантирайки максимална усвоимост.

Калцият и магнезият влияят благоприятно върху здравето на костите и зъбите. В сиропа, те са под формата на соли, за да се постигне максимално насищане на организма. Вече разтворени, минералите се усвояват много по-лесно и по-бързо. Добавката съдържа и витамин D, който е много важен за усвояване на калция в тялото. Цинкът също влияе благоприятно върху здравето на зъбите и костите.

Floradix „Здрави стави“ помага за качествената абсорбция на калция и складирането му в костите (за сметка на отлагането му в кръвта, сърцето и бъбреците). Плодовите концентрати съдействат за усвояването на минералите, а билковите водни екстракти се грижат за доброто храносмилане.

Добре е да знаете и да имате предвид

За да не се възпрепятства усвояването на минералите, добре е да избягвате приема на кисели храни и такива, съдържащи кофеин, газирани напитки и голямо количество захар и сол. Освен това, ако приемате добавки с желязо, "оставете" си двучасов времеви толеранс между тях и сиропа Floradix, за да не компрометирате неговото усвояване.

Състав: Водни екстракти (50%) от: цветове на каркаде (Hibiscus sabdariffa); цветове на лайка (Matricaria recutita); копър (Foeniculum vulgare); листа на спанак (Spinacia oleracea); фруктоза; комплекс от концентрати от плодови сокове (12%): портокал, манго, грозде, рожков, ябълка, лимон; вода; магнезиев глюконат; калциев глюконат; магнезиев цитрат; калциев лактат, сгъстител: брашно от рожков, цинков цитрат, естествени аромати, витамин D (под формата на холекалциферол).
Съдържание:

За 100 ml
За 40 ml За 20 ml

За 15 ml
Енергия

120 kcal
48 kcal 24 kcal

18 kcal
Въглехидрати

29 g
11.6 g 5.8 g

4.35 g
Витамин D

17 µg
6.8 µg

3.4 µg

2.55 µg

Калций

515 mg
206 mg

103 mg

77.25 mg

Магнезий

1120 mg
248 mg 224 mg

168 mg

Цинк

11.7 mg
4.68 mg 2.34 mg

1.75 mg

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория