Назад

В наличност

MATTISSON Organic Bone Broth Телешки костен бульон, БИО x 170 caps

Код:

48229

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

54.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Organic Bone Broth Телешки костен бульон, БИО x 170 caps

Телешки костен бульон, БИО x 170 капсули

MT3028 Organic Bone Broth capsules - 180 capsules

MT3028 Капсули от органичен костен бульон - 180 капсули

MT3028 Organic Bone Broth capsules - 180 capsules е хранителна добавка под формата на капсули с органичен говежди костен бульон на прах. Органичният говежди костен бульон съдържа естествено много протеини, особено колаген. В дневна доза този продукт съдържа повече от 2,8 грама протеини и повече от 2,3 грама колаген. Органичният говежди костен бульон се прави от костите на говеда, хранени с трева. Бульонът се изсушава, за да се получи концентриран протеинов прах с незаменими аминокиселини, колаген, витамини и минерали. Колагенът е богат източник на протеини и съдържа 18 аминокиселини. Аминокиселините са важни градивни елементи за много тъкани в тялото. Високото съдържание на протеин в колагена допринася за поддържането на здрави кости и растежа и поддържането на мускулна маса. Капсулите с костен бульон са хранителни добавки, направени от изсушени и смлени животински кости, като пиле, говеждо или риба. Тези кости първо се варят във вода със зеленчуци и билки, за да се получи питателен бульон. След това водата се отстранява и останалият прах се пълни в капсули. Под тази форма се възползвате от предимствата на костния бульон, без да е необходимо да го приготвяте сами. Капсулите с костен бульон съдържат колаген, аминокиселини, витамини и минерали.

Ползи от капсули от органичен костен бульон

·        Висока хранителна плътност, богати на витамини, микроелементи и хранителни вещества.

·        Костният бульон е изключително богат на колаген, основният градивен протеин на човека. Колагеновите пептиди ускоряват регенерацията на тъканите и са добър начин за поддържане на здрави кости, стави и цялостната мобилност.

·        Костният бульон е добър за имунитета поради високото съдържание на аргинин. Подобрява устойчивостта на имунната система, противодейства на заболявания, стимулира по-бързо възстановяване.

·        Костният бульон стимулира клетъчното обновяване на кожата, червата (и заздравяването на чревната стена), растежа на косата и ноктите, регенерацията на всички тъкани, детоксикацията на черния дроб.

·        Глицинът в костния бульон повишава концентрацията и вниманието, а вечер, в комбинация с магнезий, помага да заспите.

·        Глутаминът в костния бульон помага за поддържане на червата здрави и за изграждане на правилния микробиом.

·        Редовната употреба на костен бульон помага бързо и лесно да се справите с алергии и храносмилателни проблеми и като цяло действа като силен терапевтичен компонент за цялото тяло.

Специфичните характеристики и свойства на ключовата съставка – костен бульон

Костният бульон се получава като кости от пиле, говеждо или риба се варят във вода със зеленчуци и билки. Бульонът може да се консумира като супа, или водата да се изпари и останалият прах да се пълни в капсули. Костният бульон е богат на минерали, витамини от групата В, особено витамин В3 и микроелементи като: желязо, калций, магнезий и др. Съдържа колаген. Това се дължи на факта, че в процеса на приготвяне на бульона от костите се усвоява значително количество костен мозък. Именно той се превръща в източник на колаген. В резултат на разграждането на протеините, при продължително варене на костите се образува значително количество желатин. Ето защо костните бульони се препоръчват при заболявания на ставите. Това се дължи на факта, че високото съдържание на желатин в състава на отварата помага за възстановяване на ставата, стимулира производството на течност, която се съдържа в ставната торба. Това намалява риска от дегенеративни процеси в ставите. Бульонът е източник на мастни киселини, които участват в метаболитните процеси. Съдържа огромно количество здравословен протеин, който се усвоява много бързо. В резултат на това се отделя минимум време за храносмилането на продуктите. Стимулира дългото засищане, намалява апетита. Оказва благотворно действие при редица заболявания - автоимунни, анемия, коксартроза, гонартроза, нарушена функция на щитовидната жлеза, счупвания, др. Поради изключително високото си съдържание на колаген се използва и за забавяне признаците на стареене.

 

Organic Bone Broth capsules

Телешки костен бульон, БИО

Хранителна добавка, 180 капсули

Номер на вписване / Дата на вписване: ………………

 

Съставки:                                               (в 1 капс.)       дн. Доза(6 капс.)       NRV*%

Био телешки костен бульон                 500 mg                  3000 mg                        **

Протеини                                                   475 mg                  2850 mg                        **

Колаген                                                      390 mg                  2340 mg                        **

100% органичен говежди костен бульон на прах, HPMC капсула.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите и опорно-двигателния апарат.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта:  По 2 капсули 1- 3 пъти на ден с чаша вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!  

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло:  102 g

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0