Назад
Нов

Не е в наличност

HYPNOFIX лентички за по-бързо заспиване с мелатонин x 24 strips

Код:

51659

Марка:

Hypnofix

Производител:

Uni-Pharma Kleon Tsetis Pharmaceutical Laboratories S.A.


Последна продажна цена: 21.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HYPNOFIX лентички за по-бързо заспиване с мелатонин x 24 strips

Hypnofix® strips (Хипно фикс ленти) с подсладител.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. 1 mg Мелатонин & 1 mg Витамин B6*/лента (strip). За по-бързо заспиване и за подобряване на симптомите след пътуване със смяна на часовите зони „jet lag“. Съдържание: 24 ленти (strips). Всяка лента съдържа: 1 mg Мелатонин и 1 mg Витамин B6*.* 71.43% NRV: Nutrient Reference Values (Хранителни референтни стойности). С вкус на мента. Ниско съдържание на захар. Предназначение: Hypnofix® ленти спомага за намаляване на времето, необходимо за заспиване и усещането за умора, подпомагайки спокойния сън. Допринася за подобряване на симптомите след пътуване със смяна на часовите зони “jet lag” и допринася за нормалната функция на нервната система. Препоръчителна дневна доза: 1 лента преди лягане. В случай на симптоми след пътуване със смяна на часовите зони “jet lag”: вземете 1 лента на първия ден на пътуването и през дните след пристигането на дестинацията. Указания за употреба: Поставете лентата върху езика или небцето и оставете да се разтвори бързо. Не е необходима вода. Предупреждение: Hypnofix® ленти има умерен ефект върху способността за шофиране и работа с машини. Съдържа аспартам, като източник на фенилаланин. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Продуктът не е предназначен за профилактика и/или лечение на заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства (предимно успокоителни и антидепресанти) или имате здравословен проблем. Да се съхранява на сухо и хладно място (< 25°С), недостъпно за деца.

ЖЕЛИРАЩ АГЕНТ (ЦАРЕВИЧНО НИШЕСТЕ), МЕЛАТОНИН, ВИТАМИН В6, ВКУСОВ ПОДОБРИТЕЛ (НАТУРАЛНА МЕНТА, ЖЕНСКО БИЛЕ), СГЪСТИТЕЛ (КАРАГЕНАН), РЕГУЛАТОР НА КИСЕЛИННОСТТА (ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА), ПОДСЛАДИТЕЛ (АСПАРТАМ), ВИТАМИН С, ОЦВЕТИТЕЛ (БРИЛЯНТНО СИНЬО FCF)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0