Назад
Най-продавани
-5%
Специална цена

Не е в наличност

OYONO NIGHT за спокоен сън х 12 tabl

Код:

45992

Марка:

OYONO

Производител:

KLOSTERFRAU BERLIN


Последна продажна цена: 12.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OYONO NIGHT за спокоен сън х 12 tabl

Oyono Night за спокоен сън е хранителна добавка, която улеснява бързото заспиване, осигурява спокоен и непрекъснат сън през цялата нощ, без привикване. Добрият сън е полезен и важен за здравето. Спокойният, здравословен сън е важен, за да можете да се справите в ежедневието, като се чувствате свежи и отпочинали. Много хора невинаги спят толкова спокойно, колкото биха искали. Забързаното ежедневие, стресът, раздразненията, напрежението и мислите, които се въртят в кръг, често са причина за проблеми със съня.

Въпреки това качеството на съня варира значително при различните хора. Някои заспиват трудно, други страдат от неспокоен, лек и неосвежаващ сън. Също така голяма част от засегнатите страдат най-вече от честите събуждания, което им пречи да си отпочинат. А често е налице и комбинация от всички тези фактори.

Ойоно Нощ за спокоен сън е със специална 3-слойна таблетка, която осигурява спокоен и здравословен сън без привикване. Иновативната формула е с троен ефект през цялата нощ чрез освобождаване на веществата за период до 8 часа:

Незабавна фаза – улеснява бързото заспиване чрез освобождаване на мелатонин, екстракт от валериана и витамин В6 в организма.
Депо фаза – Осигурява освежаващ и спокоен сън. Специалният състав на депо фаза осигурява контролирано забавено до 8 часа освобождаване на мелатонин и екстракт от пасифлора.
Хроно фаза – Благоприятства за непрекъснат сън. Екстракт от глог и екстракт от маточина осигуряват успокояващ ефект през нощта и подпомагат освежаващия и спокоен сън.
Активни съставки и действие:

Мелатонин - допринася за съкращаване на времето за заспиване. Благотворният ефект се получава при дневен прием на 1 мг. мелатонин малко преди лягане;
Валериана и маточина - подпомагат бързото заспиване;
Валериана - спомага за поддържане на съня и релаксацията.
Маточина - допринася за спокоен сън и отпускане;
Глог - подпомага по-добрия сън и води до намаляване на напрежението и безпокойството;
Пасифлора - действа успокояващо и дава възможност за спокоен сън.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0