Назад

Не е в наличност

YA COZZ при проблеми със съня x 30 caps

Код:

31028

Марка:

VIVAFARMA

Производител:

OUAY UN OSOTH CO LTD


Последна продажна цена: 10.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

YA COZZ при проблеми със съня x 30 caps

Лекарствена форма:

Капсули

Разфасовка:

30 капсули в една опаковка

Активна съставка:

Извлек от Китайска фурма, семена от Източна туя, корен от Телчарка, листа от Бяла черница

Предназначение:

Безсъние, трудно заспиване с често събуждане, тревожност, намалена концентрация и памет

Прием:

Перорално

Какво представлява Ya Cozz и за какво се използва


   Ya Cozz съдържа само само естествени съставки от растителен произход - Извлек от Китайска фурма, семена от Източна туя, корен от Телчарка, листа от Бяла черница.


   Ya cozz представлява уникално съчетание на четири растения, които са с доказан благоприятен ефект при безсъние, трудно заспиване с често събуждане, умора и сънливост през деня, тревожност и чувство за страх, променливо настроение и депресивни състояния, намалена концентрация и памет. Пълноценният сън е от изключително важно значение за нормалното физическо и психоемоционално състояние!


    Ya cozz действа като улеснява заспиването, релаксирайки тялото и ума. Увеличава продължителността на съня, като едновременно с това намалява честотата на нощните събуждания и регулира нормалната физиология на съня. Позволява дългосрочното приложение без привикване, не повлиява шофирането и работата с машини.

  • Китайската фурма спомага за премахване на нервното напрежение, чувството за безпокойство, страх и несигурност и допринася за създаването на психичен комфорт и емоционална стабилност.
  • Коренът от Телчарка се използва предимно за успокояване на нервната система, подобряване на паметта и облекчаване на симптоми като раздразнителност, избухливост, безпокойство.
  • Освен при умствено напрежение, стрес и неврастения, семената на Източната Туя се използват за повлияване благоприятно на храносмилателния тракт, тъй като хидратират червата и улесняват изхожданията.
  • Листата на Бялата черница имат редица полезни въздействия върху човшкия организъм - облекчаване симптомите на менопаузата (включващи лошо настроение и депресия, намаляване на остеопоротичния риск), допринасят за контролиране на теглото и кръвното налягане.

   Благодарение на китайската фурма, Ya Cozz притежава невропротективни свойства и на изток се препоръчва като хранителна добавка, подпомагаща облекчаването на симптомите на невродегенеративните заболявания.

 

Приложение:
2-3 капсули на ден 30-60 мин. преди лягане.


Странични ефекти и противопоказания:

До сега не са известни странични ефекти на Ya Cozz. Противопоказание за приложение – алергия към някоя от съставките.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0