Назад
Нов

В наличност

LYSI OMEGA-3 Омега-3 500mg (рибено масло ) за сърце, мозък и очи x 80 softgels caps

Код:

50716

Марка:

LYSI

Производител:

LYSI Hf, Iceland

27.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LYSI OMEGA-3 Омега-3 500mg (рибено масло ) за сърце, мозък и очи x 80 softgels caps

Omega3 Lýsi

Омега-3 (рибено масло )

Хранителна добавка, 80 софтгел капсули

Рибеното масло подпомага нормалното зрение, сърдечно-съдовата система, имунитета и когнитивната функция. Произведено е от богата на Омега-3 мастни киселини риба (аншоа, сафрид, сардина, корюшка, скумрия). Омега-3 е важен компонент на здравословното хранене, който осигурява нормалното функциониране на организма и има положителен ефект върху вътрешните органи и системи. Здравословните ефекти на Омега-3 се дължат на основните ѝ съставки – EPA и DHA. Ейкозапентаеновата киселина (EPA) намалява възпалението и укрепва стените на кръвоносните съдове. Докозахексаеновата киселина (DHA) подобрява здравето на очите и мозъка и е изключително полезна за развитието на плода при бременните жени. Ефектът от приема на рибено масло варира в зависимост от възрастта, пола, начина на живот и наличието на съпътстващи заболявания. Важно е да се вземат предвид индивидуалните характеристики на тялото при избора на дозировка и метод на използване на добавката. Тези софтгел капсули може да се консумират заедно с други продукти от марката Lýsi, като масло от черен дроб на треска.

Защо приемът на рибено масло, осигуряващо Oмега-3, е важен за здравето

· Намалява възпалението. Има подчертан противовъзпалителен ефект. Ограничава количеството на цитокините (възпалителни маркери) в кръвта и тъканите. Това е благоприятно при артрит и чревни заболявания;

· Понижава нивото на „лошия" холестерол. Предотвратява развитието на миокарден инфаркт, като намалява количеството на триглицеридите, понижава кръвното налягане и укрепва вътрешния слой на кръвоносните съдове, който участва в регулирането на кръвния поток. Предотвратява образуването на кръвни съсиреци чрез намаляване на вискозитета на кръвта;

· Подпомага мозъка. Повишава когнитивната функция и предотвратява развитието на болестите на Алцхаймер и Паркинсон;

· Подобрява зрението. Нормализира кръвообращението, намалява възпалението и помага за запазване на клетките на ретината. Намалява риска от сухота в очите, катаракта и други проблеми със зрението, особено при по-възрастни хора, които са податливи на свързана с възрастта дегенерация;

· Повишава имунитета. Укрепват защитните функции и има антивирусен ефект, което е особено важно по време на грипни епидемии.

Специфични ползи от Омега-3 за жените:

Полиненаситените мастни киселини поддържат кръвоносните съдове и минимизират риска от развитие на разширени вени. Те намаляват възпалението, което е полезно при заболявания на женската репродуктивна система.

Oмега-3 запазва младостта на кожата и укрепва косата. Предотвратява някои проблеми със зачеването и насърчава нормалното развитие на плода.

Специфични ползи от Омега-3 за мъжете:

Мъжете, които се занимават със спорт или тежък физически труд, имат повишен риск от увреждане на ставите и костите. Ето защо е необходимо да се осигурят достатъчни количества Омега-3, за да се предотвратят здравословни проблеми.

Омега-3 има положителен ефект върху потентността. Това се дължи на факта, че мастните киселини укрепват кръвоносните съдове, осигурявайки по-добър кръвен поток в гениталната област. Ограничава възпалението, което нормализира еректилната функция

Omega3 Lýsi

Омега-3 (рибено масло )

Хранителна добавка, 80 софтгел капсули

Номер/ Дата на вписване:………………….

Съставки: (в 2 капс./ дн. доза) %NRV*

Рибено масло 1000 mg **

(от аншоа, сафрид, сардина, корюшка, скумрия)осигуряващо

Омега-3 336 mg **

EPA 160 mg **

DHA 106 mg **

(d-алфа токоферил ацетат)

Витамин Е 9.4 mg 78%

(d-алфа токоферил ацетат)

Енергийна с-ст 42.8 kJ/ 10.4 kCal

Мазнини 1000 mg

Наситени 270 mg

Мононенаситени 250 mg

Полиненаситени 480 mg

Протеини 240 mg

Въглехидрати 50 mg

Желатинова капсула (говежди желатин), глицерол.

Съдържа: Риба.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Подпомага нормалното функциониране на зрителната, сърдечно-съдовата, имунната система и когнитивната функция.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на антикоагуланти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни и деца над 6 г.: По 2 софтгел капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: LYSI Hf, Исландия

Вносител: Ревита ООД, гр. Пловдив, бул. Източен 48

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0