Назад

В наличност

MATTISSON Krill Olie Крил (масло) 500 mg x 60 caps

Код:

48182

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

54.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Krill Olie Крил (масло) 500 mg x 60 caps

Крил (масло) 500 mg x 60 капсули

МАСЛО ОТ КРИЛ ОМЕГА 3, 60 капсули

За добре функциониращ мозък, добра костна структура и здраво сърце

Хранителна добавка

Маслото от крил на Mattisson е естествен източник на Омега 3 и по-мощна алтернатива на нормалното рибено масло. Маслото от крил е богато на EPA и DHA, което има благоприятен ефект върху цялостното здраве на организма.

Крил са подобни на скариди същества от Южния океан близо до Антарктида. Крилът е почти на дъното на хранителната верига и затова предлага най-чистите Омега 3 мастни киселини.

Маслото от крил е по-бедно на Омега 3 от рибеното масло, но тъй като е различна форма на Омега 3 (фосфолипиди), то е много по-усвоимо от варианта от рибеното масло. Набавянето на достатъчни количества омега-3 мастни киселини е важен фактор за превенция на хронични заболявания, засягащи сърцето и мозъка, и за поддържане на клетъчните функции. В този смисъл приемът на масло от крил може да подсигури постоянно набавяне на високи дози ненаситени мастни киселини. И да помогне за поддържане и подобряване на общото здравословно състояние.

На маслото от крил се приписват няколко различни ползи, съпоставими с тези, осигурявани от рибеното масло. То e 48 пъти по-мощен антиоксидант от рибеното масло, 34 пъти по-мощен от Q10 и 300 пъти по-мощен от витамини А и Е.

С какво е полезно маслото от крил

·         забавя процеса на стареене, предпазва от отрицателни фактори на околната среда на клетъчно ниво, подобрява регенерацията на клетките

·         укрепва имунната система и цялостното здраве

·         Поддържане на здравето на ставите - намаляват болката и сковаността при хора с остеоартрит

·         Правилно функциониране на мозъка

·         Помощ при предменструален синдром (ПМС) - намалява неприятните симптоми като безпокойство, раздразнение, стрес и депресия при дамите

·         Насърчава здравето на сърцето и кръвоносните съдове - редуцира триглицеридните нива, понижава вероятността от отлагания и съсиреци в кръвоносните съдове, повишава нивата на HDL холестерола, балансира кръвното налягане

·         Срещу сухи очи и зрителни нарушения, асоциирани с възрастта - редовият прием на DHA и EPA може да помогне за превенция на сухото око и други зрителни нарушения, свързани с възрастта като макулна дегенерация и др.

·        Облекчава възпалителните процеси - помага за значително намаляване нивата на т.нар. С-реактивен протеин

Омега-3 мастните киселини от Крил си проправят път в клетъчните мембрани по-ефективно. Крил Омега-3 се транспортират и интегрират в клетъчните мембрани по-бързо и по-ефективно, като това се дължи на фосфолипидите (вид липиди, характеризиращи се с наличие на фосфорна киселина в структурата си). Фосфолипидите съдържат в молекулата си: аминокиселини, нуклеотиди, мастни киселини, монозахариди. Като част от клетъчните мембрани, Омега-3 мастни киселини EPA и DHA имат способността да влияят върху плавността на мембраните, сигналните процеси и метаболитните параметри в клетката. С други думи, чрез оОмега-3  клетките стават по-гъвкави и започват да функционират по-добре.

Едно от предимствата на маслото от крил пред рибеното масло е, че не води до рибен послевкус, рефлукс или друг вид рибни аромати, често срещан страничен ефект при добавките с рибено масло.

Маслото от крил е най-голямата биомаса в света и маслото, получено от тези подобни на скариди същества е чисто и концентрирано. Рибеното масло обикновено се приготвя от големи морски риби, които могат да бъдат замърсени с живак и други токсини, като този фактор не се отнася за крил поради неговото местоположение.

Важно!

Добавката не е заместител на здравословната храна. Балансираното и разнообразно хранене и здравословният начин на живот са по-важни. Хранителната добавка не замества това.

Krill Olie

Крил (масло) 500 mg

Хранителна добавка, 60 капсули

Номер на вписване / Дата на вписване: ………………

 

Съставки:      ( в 1 капс.)        дн. доза       NRV*%

Крил масло      500 mg             1000 mg        **

    Осигуряващо

       Омега-3       130 mg              260 mg        **

Фосфолипиди    200 mg             400 mg         **

Астаксантин         0.2 mg              0.4 mg        **

Желатинова капсула, глицерин.

Съдържа: Миди.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата, ендокринната система и мозъчната дейност.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта:  По 1 капсула 1-2  пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!  

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло:  32 g

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория