Назад

В наличност

PALADIN PHARMA SANAVITA COLESTLIPID Trigliceridi e Colesterolo Холестерол формула x 50 tabl

Код:

51487

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

24.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA SANAVITA COLESTLIPID Trigliceridi e Colesterolo Холестерол формула x 50 tabl

Colestlipid Active plus Sanavita е хранителна добавка, разработена за подкрепа на липидния метаболизъм и поддържане на нормални нива на холестерол и триглицериди в кръвта. Продуктът съчетава редица активни съставки, които целят да подпомогнат сърдечно-съдовото здраве и да оптимизират липидните профили.

Активни съставки:

1. Берберис (Berberis vulgaris) - Берберинът е известен със своето благоприятно въздействие върху липидния метаболизъм и способността да помага за намаляване на нивата на LDL (лошия холестерол) и общия холестерол.

2. Чесън (Allium sativum L.) - Чесънът притежава антиоксидантни и антихиперлипидемични свойства, подпомагайки здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

3. Червен ориз (Oryza sativa L.) - Екстрактът помага в контрола на холестерола.

4. Ниацин (никотинамид) - Ниацинът е витамин B3, който поддържа нормалното функциониране на нервната система и спомага за регулиране на метаболизма на липидите.

5. Поликозанол - Поликозанолът е известен със своите свойства за намаляване на LDL холестерола и подобрение на сърдечно-съдовата функция.

6. Коензим Q10 - Коензим Q10 е антиоксидант, който подпомага енергийната продукция в клетките и защитава кръвоносните съдове.

Приложение:

Colestlipid Active plus Sanavita е предназначен за хора, които искат да поддържат или подобрят своето сърдечно-съдово здраве чрез регулиране на липидния профил и нивата на холестерол. Продуктът е идеален за хората, които търсят естествен подход към поддържане на здравословни нива на холестерол и триглицериди.

Здравословни ползи

Продуктът Colestlipid Active plus Sanavita предоставя редица здравословни ползи благодарение на своите съставки и тяхната синергична комбинация:

1. Нормализиране на холестерола: Активните съставки като берберин, чесън и червен ориз имат доказани ползи за намаляване на нивата на LDL (лошия) холестерол и общия холестерол. Този ефект помага в предпазването от сърдечно-съдови заболявания.

2. Подобряване на липидния профил: Съставките в продукта помагат за регулиране на метаболизма на липидите, което може да доведе до подобрение на съотношението между LDL и HDL (добрия) холестерол.

3. Подпомагане на сърдечно-съдовото здраве: Като цяло, Colestlipid Active plus Sanavita помага за поддържането на здравето на сърцето и кръвоносните съдове чрез оптимизиране на нивата на холестерол и триглицериди.

4. Антиоксидантна защита: Някои от съставките като коензим Q10 и чесънът, имат силни антиоксидантни свойства, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат клетъчното здраве.

5. Поддържане на енергийните нива: Коензим Q10 играе важна роля в производството на енергия в клетките, което може да подпомогне общия тонус на организма.

6. Подпомагане на нервната система: Витаминът B3 (ниацин) играе важна роля в нормалното функциониране на нервната система, което допълнително подобрява общото здравословно състояние.

Тези здравословни ползи правят Colestlipid Active plus Sanavita подходящ избор за хора, които се интересуват от оптимизиране на своето сърдечно-съдово здраве и управление на нивата на холестерол по естествен и безопасен начин.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:По 1 таблетка дневно, за предпочитане на празен стомах.

Съставки:
В 1 табл./дн. доза:
%NRV*
Берберис
/Berberis vulgaris/,
осигуряващ
227.8 mg
**
Берберин
200 mg
**
Чесън
/Allium sativum L./ луковица
100 mg
**
Червен ориз
/Oryza sativa L/, ферментирал екстракт,
осигуряващ
96.6 mg
**
Монаколин К
2.9 µg
**
Ниацин
(никотинамид)
32 mg
200%
Поликозaнол
10 mg
**
Осигуряващ, октаконазол
6 mg
**
Коензим Q10
3 mg
**
Целулоза, дикалциев фосфат, полиетилен гликол, калциев карбонат,оцветители (рибофлавин, железни оксиди и хидроксиди), талк, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;     

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0