Назад

В наличност

PALADIN PHARMA SANAVITA MgK PLUS Магнезий + Калий за мускулна и сърдечна функция x 30 sachets

Код:

50835

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

14.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA SANAVITA MgK PLUS Магнезий + Калий за мускулна и сърдечна функция x 30 sachets

Sanavita MgK Plus Paladin Pharma е иновативен комплекс, който подпомага нормалното състояние на мускулите, сърдечно-съдовата и отделителната система
Формулата с магнезий и калий съдейства за намаляване на мускулните крами, допринася за облекчаване симптомите на умората и насърчава здравословните нива на кръвното налягане.

Полезни ефекти на комбинацията от магнезий и калий върху човешкия организъмНасърчава антиоксидантната защита.
Дава възможност за компенсиране на повишените нужди от магнезий и калий.
Подпомага нормалното състояние на опорно-двигателния апарат.  Допринася за укрепване на мускулите, костите и ставите и облекчаване на мускулните крампи.
Благоприятства работата на сърдечно-съдовата система. Влияе положително върху кръвното налягане, еластичността на кръвоносните съдове и превенцията на сърдечни заболявания.
Стимулира храносмилането и перисталтиката. 
Подкрепя нервната система и пълноценния сън. Помага за намаляване на ежедневния стрес и умората. 
Способства за поддържане на алкалната среда в организма.
Съдейства за справяне с умората и усещането за слабост, провокирани от дисбаланс в електролитите и недостиг на калий.
Действие на двете основни активни съставки - магнезий  и калий 
Магнезий (магнезиев цитрат)
Магнезият е минерал, който изпълнява ключова роля за правилното функциониране на човешкия организъм. Той подпомага здравето на костите, обновяването на клетките и поддържането на енергийни запаси. Също така благоприятства нормалното състояние на мускулите и функцията на нервната, сърдечно-съдовата, храносмилателната и отделителната система. 

Опорно-двигателна система: магнезиевият цитрат е важен фактор за протеиновия синтез. Той допринася за поддържане на мускулите, ставите и костите и помага за облекчаване на симптоми като мускулни крампи и изтръпване на крайниците.
Нервна система: магнезият е отговорен за нормалното протичане на редица ензимни процеси, свързани с предаването на нервните сигнали. Съдейства за намаляване на вредните ефекти от стреса и облекчаване симптомите на тревожност и раздразнителност. Като електролит, магнезиевият цитрат подпомага релакса и преодоляването на безсънието.
Сърдечно-съдова система: магнезият е необходим за правилната ензимна функция в сърдечните митохондрии. Благоприятства здравето на артериите, нормалното кръвно налягане и пулса, които подкрепят превенцията на сърдечно-съдови заболявания. 
Храносмилане и стомашен комфорт: магнезият насърчава храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества. Спомага за оптимизиране на стомашната киселинност при нарушения като трудно храносмилане. 
Отделителната система: магнезиевият цитрат се характеризира със слабителен ефект. Допринася за възстановяване на баланса на течностите в храносмилателния тракт и намаляване на риска от камъни в бъбреците, като стимулира изхвърлянето на излишния калций от тялото.
Калий (калиев фосфат)
Калият е важен минерал, който помага за поддържането на електролитния баланс и функцията на сърдечно-съдовата и мускулната система. Той противодейства на вредните ефекти на натрия, съдържащ се в преработените храни и небалансираните хранителни режими, характерни за съвременния живот. 

Помага за справяне с признаците на умора, вследствие на дисбаланс в електролитите и недостиг на калий.
Подкрепя сърдечно-съдовото здраве и превенцията на сърдечно-съдови заболявания като допринася за нормалното състояние на сърдечния мускул и понижаване нивата на кръвното налягане.
Способства за поддържане на алкалната среда в организма и профилактика на ацидозата (повишена киселинност). Оптималната алкална среда благоприятства минерална плътност на костите и правилната функция на мускулите.
Оказва положително влияние върху електрическите импулси, необходими за ритмичното съкращаване на мускулите (включително на сърдечния мускул). Съдейства за облекчаване симптомите на мускулна слабост, скованост, изтръпване на крайниците, нарушения в сърдечния ритъм и др.
Насърчава правилната функция на червата при запек.
Съставки:
В 3 сашета./дн. доза:
%NRV*
Магнезий
(магнезиев цитрат)
168.9 mg
45%
Калий
(калиев фосфат)
900 mg
45%
Малтодекстрин, лимонена киселина, бета каротин (за цвят), силициев диоксид, сукралоза.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

Хранителна добавка, 30 сашета.
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Подпомага нормалното състояние на мускулите и сърдечно-съдовата система.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 саше 3 пъти дневно, разтворено в чаша вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0