Назад
Нов
-15%

В наличност

DOUBLE WOOD D-MANNOSE 500mg D-Маноза за уринарно здраве x 90 caps

Код:

52102

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

41.05 лв
Стара цена: 48.29
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD D-MANNOSE 500mg D-Маноза за уринарно здраве x 90 caps

D-Mannose / D-Маноза 500 mg, 90 капсули е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Формулата допринася за нормалното състояние на уринарния тракт.

D-Маноза е специален вид захар, която е известна с положителното си въздействие върху здравето на уринарния тракт. Тази хранителна добавка предлага целенасочена подкрепа за здравето на уринарния тракт, използвайки уникалните свойства на D-Маноза за постигане на по-добро здраве и комфорт.

Действие на активната съставки:
●     Подкрепа за уринарния тракт: D-Манозата помага за поддържане на здравето на пикочния мехур и пикочните пътища. Тя се свързва с бактерии, особено с Escherichia coli (E. coli), които често предизвикват инфекции на пикочните пътища. Когато D-Маноза се прикрепи към тези бактерии, те не могат да се закрепят към стените на пикочния мехур и уринарния тракт, което улеснява тяхното изхвърляне от организма.

●     Подобряване на симптомите на инфекции: Доказано е, че D-Маноза може да помогне за намаляване на симптомите на инфекции на пикочните пътища като болка, често уриниране и парене. Тя може да послужи като допълнителна подкрепа при лечението на инфекциите, когато се използва в комбинация с други терапевтични методи.

●     Превенция на повторни инфекции: Някои изследвания показват, че редовният прием на D-Маноза може да помогне за предотвратяване на повторни инфекции на пикочния тракт, особено при хора, които са склонни към тези заболявания.

Здравословни ползи:
●     Поддържа здравословното състояние на пикочния мехур: Помага за поддържане на нормалната функция на пикочния мехур и намалява дискомфорта, свързан с инфекции на пикочните пътища.

●     Подкрепа при лечение на инфекции на пикочните пътища: Предоставя допълнителна помощ при симптоми на инфекции на пикочните пътища.

●     Превенция на бъдещи инфекции: Редовният прием може да помогне за намаляване на риска от бъдещи инфекции на пикочните пътища.

●     Подобряване на общото благосъстояние на уринарния тракт: Спомага за поддържане на здравословната среда в пикочния тракт, което може да подобри общото благосъстояние.

●     Намаляване на симптомите на хронични инфекции: Може да бъде полезен за хора с хронични инфекции на пикочните пътища.

●     Натурална алтернатива на антибиотици: Предлага натурална алтернатива за управление на инфекциите на пикочните пътища, което може да намали нуждата от антибиотична терапия и свързаните с нея рискове.

●     Подпомагане на рехабилитацията след медицински процедури: Може да бъде полезен при възстановяване след хирургични интервенции или медицински процедури, свързани с пикочния тракт.

●     Поддържане на баланса на бактериите в уринарния тракт: Спомага за предотвратяване на прекомерния растеж на вредни бактерии и поддържане на баланса на полезната флора в пикочния тракт.

D-Mannose

D-Маноза 500 mg

Хранителна добавка, 90 капсули

 

Съставки:   (в 3 капс./дн.доза)   %NRV*

D-Маноза           1500 mg                           **

Микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид..

*хранителни референтни стойности;**няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Допринася за нормалното състояние на уринарния тракт.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула1-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498 www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 65 g

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0