Назад
Нов

Не е в наличност

HERBAMEDICA ACTI HUMIC ACID антиоксидант и детокс x 60 caps

Код:

48015

Марка:

HERBAMEDICA

Производител:

HERBAMEDICA


Последна продажна цена: 36.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HERBAMEDICA ACTI HUMIC ACID антиоксидант и детокс x 60 caps

Описание
Хуминовата киселина е съединение, което естествено се отделя в почвата при хумификацията на растенията. Тя е една от причините някои почви да са изключително богати на полезни вещества и да са смятани за плодородни. Нейният състав зависи от възрастта на самото място, от геологичните условия и растенията, които са расли там. От където и да идва, тя съдържа богат набор от антиоксиданти и минерали, които са важни за доброто здраве на съвременния градски човек. 

Антиоксидантите имат важна роля за оптималното ни състояние. Те се грижат в тялото да има минимални количества свободни радикали. Последните са отпадни продукти, които се отделят при различни метаболитни процеси в организма. Свободните радикали имат твърде много електрони, които се опитват да „разтоварят“ при всяка възможност върху здрави клетки. Това ги прави изключително непредвидими и реактивни. Високите им нива обикновено водят до верижна реакция. Този процес е познат като натрупване на оксидативен стрес. 

Оксидативният стрес е нормално явление за всяко тяло. Той е причината да остаряваме и да изпитваме всички проблеми, които настъпват с напредване на възрастта – по-малко енергия, болки и понижена ставна мобилност, по-бавен имунитет, отпусната кожа и цялостно предразположение към заболявания. Проблемът е, че все повече млади хора имат твърде високи нива на оксидативен стрес и това ги прави податливи на редица болести, нетипични за възрастта им. 

Никските нива на антиоксиданти в тялото също водят до забавяне процесите на детоксикация. Тялото разполага с няколко механизма за пречистване – чрез бъбреците, черния дроб, дебелото черво и кожата. Когато консумираме храна с високо съдържание на пестициди или сме изложени на токсични химикали, това вреди на всички тези органи. Особено застрашени са бъбреците и черния дроб. Хуминовата киселина доказано се свързва с молекулите на въпросните пестициди и токсични метали и ги разгражда, за да не са опасни те за здравето.

 Нейният прием се свързва и с повишен имунитет. Това отново се дължи на множеството антиоксиданти и минерали в киселината. Приемът й се препоръчва в сезона на вирусните инфекциозни заболявания на респираторната система, настинките и всички други болести, предавни по въздушно-капков път. 

При редовен прием на Acti Humic Acid ще се радвате на: 

Повишен имунитет;
По-ниски нива на токсични метали и пестициди;
По-ниски нива на оксидативен стрес;
По-високи нива на енергия и виталност;
Подобрена функция на черния дроб и бъбреците.
Мембранно-активната хуминова киселина е естествен продукт, който има изключителна бионаличност. Тялото я усвоява лесно и ефективно и ценните вещества в нея веднага влизат в употреба.


Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули дневно на празен стомах с обилно количество вода.

Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се ползва като заместител на разнообразното хранене.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0