Назад

В наличност

LIFE EXTENSION AMPK Metabolic Formula Метаболик Формула за изгаряне на коремни мазнини x 30 V tabl

Код:

51114

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION

87.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION AMPK Metabolic Formula Метаболик Формула за изгаряне на коремни мазнини x 30 V tabl

AMPK Metabolic Formula x 30 таблетки За изгаряне на коремните мазнини

AMPK Metabolic formula съдържа мощни природни съставки, задействащи ензима AMPk, който помага за намаляване на коремните мазнини, като ги използва за клетъчно производство на енергия. 
 

Действие на AMPK Metabolic formula:
допринася за поддържане нормални нива на AMPk;
помага на тялото да изгаря коремните мазнини;
насърчава здравословния клетъчен метаболизъм.
 

Не всички телесни мазнини са еднакви. Някои специфични видове могат да причинят по-големи притеснения за здравето от други. Една от най-лошите видове мазнини е коремната мазнина. Тя може да ескалира различни естествени аспекти на процеса на стареене, протичащи в тялото. Това е така, защото коремните мазнини създават съединения, които могат да причинят възпаление и оксидативен стрес. 

AMPk

AMPk е ензим, който се намира във всяка клетка в тялото. В резултат на процеса на естествено стареене нивата на AMPk се понижават, което е основна причина за увеличените количества нежелани коремни мазнини.

Проучванията обаче показват, че увеличаването на активността на AMPk може да насърчи клетките да спрат да съхраняват мазнини и вместо това да започнат да ги използват за производство на енергия.

Гиностема (Gynostemma pentaphyllum)

Гиностема е растение, използвано в традиционната азиатска медицина за насърчаване на дълголетието. Причината, поради която азиатските лекари предписват гиностема, e инхибирането на различни здравословни проблеми, свързани с възрастта.

Растението не само активира AMPk, но и транспортира излишните мазнини в митохондриите. Това води до високоефективно производство на клетъчна енергия и следователно рязко намаляване на ненужното съхранение на мазнини.

Освен това екстрактът от гиностема има и други полезни свойства, като например способността да удължава живота на клетките, които са подложени на стрес, предизвикан от окисляване и натрупване на мазнини. Проучванията потвърждават това, което изследователите са открили в лабораторни изследвания: гиностема повишава активността на AMPk и насърчава дълголетието.


Хесперидин

Хесперидинът е флавоноид, който се намира в цитрусовите плодове. Проведени проучвания свързват увеличената консумация на богати на флавоноиди храни, като цитрусовите плодове, с намален риск от сърдечно-съдови проблеми.

Доказано е, че хесперидинът насърчава активирането на AMPk, помага за регулиране на възпалителните фактори и поддържа функцията на кръвоносните съдове. По този начин, хесперидинът допълва гиностема за модулиране разпределението на мазнините. 
Съставки:
В 1 табл.:
Дн. доза:
Хесперидин - екстракт от портокал (плод)
500 mg
500 mg
Actiponin® Гиностема - екстракт от лист
450 mg
450 mg
Калций (карбонат)
130 mg
130 mg

 

 

Хесперидин, гиностема екстракт от лист, калций карбонат, микрокристална целулоза /целулоза гел, натриева хидроксилпропилметил целулоза, целулозна гума,антислепващ агент: мастни киселини, глазиращ агент (хидроксипропилметилцелулоза), глицерол,силициев диоксид (нано), магнезиеви соли на мастни киселини.

Не съдържа: ГМО, глутен.

 


Хранителна добавка, 30 V-таблетки.  

Хесперидин, гиностема екстракт от лист, калций карбонат, микрокристална целулоза /целулоза гел, натриева хидроксилпропилметил целулоза, целулозна гума,антислепващ агент: мастни киселини, глазиращ агент (хидроксипропилметилцелулоза), глицерол,силициев диоксид (нано), магнезиеви соли на мастни киселини. Не съдържа: ГМО, глутен.
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на метаболизма.

Забележка: Не се препоръчва при бременност, кърмене, диабет и антикоагулантна терапия. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на  опаковката.  

 
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0