Назад

В наличност

LINDAREN DIET формула при задържане на течности 250ml

Код:

39929

Марка:

LINDAREN DIET

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

27.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LINDAREN DIET формула при задържане на течности 250ml

LINDAREN DIET формула при задържане на течности 250ml

 

Спомага за намаляване на теглото и премахване на целулита.

 

Linda ren diet с растителни екстракти на испанската компания Artesania Agricola се притича на помощ при нарушен баланс на течностите в организма. Тя съдейства и за изхвърлянето на токсините от тъканите и органите. Хранителната добавка е богата на фруктоолигозахариди.

 

Формулата на продукта включва горски плодове и билки като полски хвощ, глухарче, горчив портокал, коприва, зелен анасон, зелен чай и фукус. Всички те притежават диуретичен ефект, който съдейства за бързото изхвърляне на само на течностите от организма, но и на токсините.

 

Горските плодове, които влизат в състава на хранителната добавка, притежават силно антиоксидантно действие и укрепват кръвоносните съдове. Този ефект се дължи на съдържащите се в тях фруктоолигозахариди, които успешно оптимизират усвояването на хранителни вещества и образуват полезната микрофлора в червата на човек. Положително върху организма повлияват и наличните в тях цинк, фосфор, селен, както и витамините А, Е и С. Богатото съдържание на фибри превръща горските плодове в идеално средство за нормализиране на кръвната захар.

 

Действието на горските плодове в хранителната добавка се засилва и от полския хвощ, който притежава диуретични свойства. Той засилва процеса на отделяне на урина. Растението повлиява положително и при хора с високо кръвно, страдащи от задържане на течности и подуване на крайниците.

 

В състава на Linda ren diet с растителни екстракти има и още едно растение, отличаващо се със силни антиоксидантни свойства. Това е глухарчето, което повишава продукцията на жлъчка и намалява събирането на холестерол и мазнини в черния дроб. Има и диуретичен ефект, но за разлика от конвенционалните лекарства по време на освобождаването от течности, глухарчето не извежда калия от тялото. Растението стимулира и храносмилателната система като увеличава отделянето на слюнка, хидрохлоридна киселина и панкреатичните ензими.

 

Екстрактът от коприва е добавен във формулата на хранителната добавка с цел подпомагане процеса на извеждане на течности и токсини от тялото. По този начин човек поддържа нормално телесно тегло и добро здравословно състояние.

 

Екстрактът от горчив портокал пък забързва метаболизма и по този начин прави по-бързо изгарянето на натрупаните мазнини. Подпомага и правилната работа на бъбреците.

На помощ при изчистване на шлаките и токсините от организма се притича и екстрактът от зелен чай. Той притежава антиоксидантни качества и пречиства кръвта. Освен това активира функциите на черния дроб и далака. Употребата му е подходяща и при камъни в бъбреците и пикочния мехур.

 

Зеленият анасон също действа диуретично при възпаление, пясък и камъни в бъбреците.  Влияе и върху секрецията на стомаха и на жлъчния мехур, като забързва процеса. Намалява спазмите при хроничен гастрит.

 

Екстрактът от фикус, който е включен във формулата на на Linda ren diet с растителни екстракти, играе важна роля в поддържане нормалните функции на обмяната на веществата и на щитовидната жлеза. Подпомага и регенеративните процеси в организма.

 

•          има детоксикиращо действие

•          действа като мощен диуретик, като подпомага организма при отоци и задържане на течности

•          помага при камъни в бъбреците

•          намалява болките при цистит

•          регулира нивата на холестерола и триглицеридите

•          подпомага процеса на отслабване и задържане на теглото

•          премахва целулита

 

Действие

 

Хранителната добавка Linda ren diet с растителни екстракти помага в процеса на отслабване и се препоръчва при хора, задържащи вода в организма си. Той подпомага работата на бъбреците и оптимизира процеса на отделяне на урината. Помага за намаляване на отоците и повишава енергията. Спомага за намаляване на теглото и премахване на целулита. Продуктът подобрява и кръвообращението.

Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante

Хранителна добавка, 250 ml

 

Баркод: 8435041043686

 

Съставки: Плодов сок, концентрат от: концентрат от горски плодове, фруктоолигозахариди (10%), течен растителен екстракт (28.5%) от полски хвощ, глухарче, горчив портокал, полужир, коприва, зелен анасон, зелен чай, фукус, сгъстигел (гума гуар), магнезиев глюконат, калиев глюконат.

Не съдържа: Aлкохол, захар, оцветители, конерванти.

Приложение:  Допринася за поддържане на нормална нива на  течности в организма и поддържане на нормална диуреза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разтворете  50 ml концентрат в 1 литър вода и приемайте през целия ден, или по 25 ml концентрат разтворени в часа вода 2 пъти дневно. Мерителната чашка е приложена в опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www. Artesaniaagricola.com

Нето тегло: 250 ml

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0