Назад

В наличност

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE Compresse Drenaggio Дренакс Форте против задържане на течности с Боровинка и Черен бъз x 60 tabl

Код:

50677

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

18.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE Compresse Drenaggio Дренакс Форте против задържане на течности с Боровинка и Черен бъз x 60 tabl

Drenax® Forte Paladin Pharma е натурална формула против задържане на течности, базирана на екстракти от леспедеза, черен бъз, гроздово семе, ортосифон и синя боровинка. Допълнително обогатеният комплекс с рутин и витамин B6 подпомага поддържането на здравословно телесно тегло и нормалния обем на течности в организма. 

 

 

Водещи ефекти на натуралния комплекс Дренакс Форте:

Осигурява антиоксидантна подкрепа.
Съдейства за укрепване на имунната система. 
Има диуретично действие, което помага за извеждане на излишните течности от организма.
Насърчава общата детоксикация.
Притежава тонизиращи свойства.
Допринася за здравето на бъбреците и нормалната бъбречна функция.
Способства за облекчаване признаците на подуване и отоци.
Благоприятства профилактиката на възпалителни процеси и хронични проблеми.
 

 

 

Действие на основните активни съставки - леспедеза, черен бъз, гроздово семе, ортосифон, синя боровинка, рутин и витамин B6 

 

Леспедеза /Lespedeza capitata/

 

Леспедеза, наричана още “храстова детелина”, е цъфтящо растение от семейство Бобови (Fabaceae). Произхожда от Северна Америка, където е използвана от векове в народната медицина на индианците като естествено средство срещу ревматизъм, невралгия и противоотрова.

Съдържа флавоноиди и молекули, които стимулират отделянето на урина и помагат за намаляване нивото на урея и холестерол в кръвта. Антиоксидантните му свойства допринасят за превенция срещу образуването на плаки и възникването на сърдечно-съдови заболявания.

 

Черен бъз /Sambucus nigra/

 

Черният бъз е цъфтящо растение от семейство Мешковицови (Adoxaceae), типично за по-голямата част от Европа. Той е източник на витамини, минерали (калций, калий, мед, фосфор, селен, цинк), биофлавоноиди и други полезни вещества с антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Съдейства за повишаване на имунитета, защитата на клетките срещу оксидативен стрес, поддържането на оптимални нива на холестерола и кръвната захар и профилактиката на възпалителни процеси и сърдечни болести. Натурален диуретик и естествен лаксатив, който улеснява премахването на излишните течности и подобрява бъбречната функция.  

 

Ортосифон /Orthosiphon stamineus/

 

Ортосифонът, известен като “котешки мустаци” е билка от семейство Устноцветни (Lamiaceae), характерна за Азия и Австралия. В нейния състав присъстват флавоноиди, глюкозиди и феноли, които помагат за елиминирането на азотните съединения в организма. Насърчават отводняването и бъбречната филтрация.

 

Гроздово семе /Vitis vinifera/

 

Гроздовото семе от винена лоза е богато на антиоксиданти, включително фенолни киселини, антоцианини, флавоноиди и олигомерни проантоцианидинови комплекси. Те допринасят за минимизиране на риска от оксидативно увреждане и влияят благоприятно върху нивата на “лошия” холестерол, бъбречната филтрация, сърцето, мозъка и костите.     

 

Синя боровинка /Vaccinium myrtillus/

Синята боровинка е нискорастящ храст от семейство Пиренови (Ericaceae), пренесен в Европа от Северна Америка. Нейните плодове доставят ценна доза витамини (А, С, Е, К и витамини от група B), минерали (калций, калий, желязо, фосфор, манган), антоцианини, други полифеноли и фитохимикали. Антиоксидантните сили на активните вещества противодействат на свободните радикали и повишават закрилата на клетъчните мембрани срещу увреждане и преждевременно стареене. Благодарение на естествените си диуретични свойства, в народната медицина синята боровинка се препоръчва като натурално средство при камъни в бъбреците.

 

Рутин

 

Рутинът е флавоноиден гликозид с антиоксидантен потенциал, който помага за поддържане на нормалното състояние на костите, ставите, зъбите, венците и съединителната тъкан. Способства за подобряване на кръвообращението и бъбречната функция. 

 

Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)

Водоразтворимият витамин B6 подкрепя образуването на червени кръвни телца, транспортирането на кислород до клетките и правилната функция на нервната система и бъбреците. Той е важен фактор за поддържането на нормален метаболизъм и хормоналния баланс при жените. Съдейства за облекчаване симптомите на синдрома на карпалния канал и влияе положително върху емоционалната стабилност.

Drenax® Forte Compresse Drenaggio

Дренакс Форте (против задържане на течности) с Боровинка и Черен бъз 

Хранителна добавка, 60 таблетки

 

Съставки:        (в 2 табл./дн. доза)   %NRV*

Леспедеза      400 mg                             **

/Lespedeza capitata/, надземни части

Черен бъз       150 mg                             **

/Sambucus nigra/, цвят и надземни части

Ортосифон     150 mg                             **

/Orthosiphon stamineus/, листа

Гроздово семе 50 mg                            **

/Vitis vinifera/

Рутин                50 mg                                **

Синя боровинка 10 mg                         **

/Vaccinium myrtillus/

Витамин B6    1.8 mg                              128.6%

  (пиридоксин хидрохлорид)

Целулоза, калциев карбонат, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид (нано), калциев карбонат (за цвят), полиетиленгликол, талк,натриева кроскармелоза, целулозна гума.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;     

Приложение: Подпомага поддържането на нормално телесно тегло, както и нормалния обем на течности в организма.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 таблетки на ден, с чаша вода, за предпочитане сутрин на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Paladin Pharma, Италия

Вносител: Холиста Експрес, гр. София, кв. Полигона, бл.43 

Тел: 0700 12 498

www.revita.bg; www.paladinpharma.it

Нетно количество: 33 g

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0