Назад

В наличност

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE METABOL fast Дренакс Метаболизъм формула с Манго, Моринга, Царевица и Гуарана сашета с течност за нормално тегло х 20 liquid sashets

Код:

51090

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

18.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE METABOL fast Дренакс Метаболизъм формула с Манго, Моринга, Царевица и Гуарана сашета с течност за нормално тегло х 20 liquid sashets

Drenax® Метаболизъм Формула с манго, моринга, царевица и гуарана x 20 сашета с течност. Поддържа здравословно телесно тегло.

Drenax® forte Metabol fast Paladin Pharma е висококачествена формула с приятен вкус манго и лайм, която подпомага метаболизма на въглехидратите и поддържането на здравословно телесно тегло
Комплексът от манго, моринга, лилава царевица и гуарана насърчава изгарянето на натрупаните мазнини и стимулира процеса на отслабване.

Водещи ефекти на Drenax® Метаболизъм:
Осигурява ценна доза хранителни вещества (витамини, минерали, аминокиселини), които подпомагат правилното функциониране на организма.
Допринася за ускоряване метаболизма на въглехидратите.
Насърчава изгарянето на натрупаните мазнини.
Способства за подобряване на инсулиновата чувствителност и нивата на кръвната захар.
Стимулира детоксикацията и пречистването на тялото.
Съдейства за регулиране на апетита.
Подкрепя антиоксидантната защита.
Притежава естествени противовъзпалителни свойства.
Благоприятства производството на енергия, физическата издръжливост и двигателната активност.
Действие на основните активни съставки - манго, моринга, лилава царевица и гуарана 
Манго /Mangifera indica L./
Манго е азиатско растение, богато на фибри, витамини (С, Е, В, К), минерали (желязо, калций, калий, магнезий, натрий, фосфор) и полезни мазнини. Екстрактът от манго допринася за регулиране нивата на хормона лептин, свързан с баланса на приема и разхода на енергия и чувството за глад. Високото съдържание на фибри благоприятства процеса на редукция на теглото като допълнително подпомага усещането за ситост и контрола на апетита.

Моринга /Moringa oleifera Lam./
Морингата е растение от Южна Азия, източник на витамин А и С, калций, важни аминокиселини, кверцетин, хлорогенова киселина и други антиоксиданти. Хлорогеновата киселина има съществена роля в борбата с наднорменото тегло. Тя е цинаматен естер, който способства за предпазване на клетките от стареене и стимулира изгарянето на натрупаните мазнини. Също така екстрактът от моринга помага за нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар, насърчава детоксикацията и пречистването на тялото. 

Лилава царевица /Zea mays L./
Лилавата царевица е растение, което произлиза от Южна Америка. В химичния му състав присъстват феноли и антоцианини с мощни антиоксиданти и противовъзпалителни свойства. Помага за ограничаване на вредите от оксидативния стрес, включително хроничните възпаления, които могат да провокират нарушения в метаболитната, храносмилателната, опорно-двигателната и сърдечно-съдовата система. Допринася за подобряване на инсулиновата чувствителност и стабилизиране на нивата на кръвната захар.

Гуарана /Paullinia cupana/
Гуарана е вечнозелен храст, типичен за тропическите гори на Амазонка. Растението съдържа широк спектър от полезни вещества, сред които флавоноиди, алкалоиди, терпени, сапонини, танини и др. Екстрактът от гуарана съдейства за повишаване на резултатите при диетичен режим като насърчава разграждането на мазнините и поддържането на здравословно тегло. Той се отличава с високо съдържание на кофеин с естествен енергизиращ ефект, който подпомага желанието за движение и физическата издръжливост. В допълнение, наличието на танини допринася за понижаване на апетита и приема на по-малко количество калории. 

Екстрактът от гуарана има и успокояващи свойства, които влияят положително при проблеми като раздразнен стомах, киселини и други стомашни неразположения.
Съставки:
В 1 саше /дн. доза:
%NRV*
Манго
/Mangifera indica L./, плод на прах
300 mg
**
Моринга
/Moringa oleifera Lam./
100 mg
**
Лилава царевица
/Zea mays L./, стигма и плод
80 mg
**
Гуарана
/Paullinia cupana/ , семена
80 mg
**
Вода, глицерол, сорбитол, лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, ксантова гума,сукралоза. 

Съдържа: Кофеин (2 mg/ в дн.доза)

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

Хранителна добавка, 20 сашета с течност x 10 ml
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Подпомага поддържането на нормално телесно тегло.

Забележка: Да не се използва от деца и бременни жени.. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 саше веднъж дневно, директно или разтворено в малко количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0