Назад

В наличност

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE SLIM Fit Дренакс Форте Слим за редукция на теглото х 60 tabl

Код:

51089

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

15.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE SLIM Fit Дренакс Форте Слим за редукция на теглото х 60 tabl

Редукция на теглотоДренакс Форте Слим Drenax® 60 таблетки Допринася заа поддържането на нормално телесно тегло.

Дренакс Форте Слим допринася за поддържането на нормално телесно тегло и е бестселър сред дренажните продукти в Италия
Продуктът предлага контрол на теглото на базата на патентования комплекс Fibersol® -2, бодлива круша и ябълкови фибри, полезни за ограничаване на усвояването на храната. Дренакс Форте Слим не съдържа съставки от животински произход и тези таблетки може да се използват като допълнение към веганска или вегетарианска диета. Препоръчва се прием на 1-2 таблетки с голяма чаша вода половин час преди основното хранене.

По какъв начин компонентите във формулата допринасят за балансиране на теглото
Fibersol® -2
Fibersol® -2 е патентован комплекс от разтворими фибри без вкус, получени от не-ГМО царевица. Комплексът може да помогне за справяне с глада и да насърчи усещането за ситост до два часа след типично хранене при здрави възрастни, като същевременно спомага за поддържането на нормални нива на глюкоза. Fibersol ® -2 действа и като пребиотик, който може да помогне за подхранване на чревната флора и поддържане на здравословна среда на чревния тракт. Фибрите Fibersol ® -2 се разтварят бързо във вода и са ефективно средство за подпомагане на перисталтиката и чревния трансфер.

Бодлива круша (Opuntia ficus-indica)
Плодовете на кактуса Опунция имат благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система поради намаляване на активността на тромбоцитите. Бодливата круша е единственото растение, което има 24 известни пигмента, така наречените беталаини, които са силни противовъзпалителни вещества. Опунцията осигурява на организма повече аминокиселини от други източници, в това число 8 незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не произвежда. Почиства тялото при уролитиаза и има леко диуретично свойство, което помага за намаляване на наднорменото тегло. Понижава нивата на кръвната захар и е полезна за хора с диабет тип 2. Може да се използва като адювант при лечение на остеопороза. Редовната консумация на бодлива круша помага за понижаване нивата на холестерола.

Ябълкови фибри
Използваният в продукта прах от ябълкови фибри помага на хора, които искат да поддържат здравословна диета и да се борят с наднормено тегло или затлъстяване. Ябълковите фибри бързо набъбват при контакт с течност в стомаха. В резултат на това се намалява чувството на глад и се потиска апетита. С ябълкови фибри малките порции храна са по-засищащи и не се допуска преяждане. Противно на общоприетото схващане, фибрите се препоръчват не само за диети, но и за всеки, който води здравословен начин на живот и иска да получи достъп до ценни естествени хранителни вещества.
Съставки:
В 4 табл./дн. доза:
%NRV*
Fibersol®
Малодекстрин от царевично нишесте
2000 mg
**
Кактусова смокиня
/Opuntia ficus-indica/ кладоди на прах
400 mg
**
Ябълкови фибри
/Malus domestica/, плод на прах
400 mg
**
Целулоза, дикалциев фосфат, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;     

Хранителна добавка, 60 таблетки.
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Допринася заа поддържането на нормално телесно тегло.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1-2 таблетки 2 пъти дневно (преди основните хранения), с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0