Назад

В наличност

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX x 60 tabl

Код:

12074

Марка:

SOLGAR

Производител:

SOLGAR

90.92 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX x 60 tabl

Формула за поддържане на теглото и по - ефективното изгаряне на мазнините. Svetol е патентован продукт с активната съставка Chlorogenic acid (полифенол) от особен род зелено кафе. Клиничните изследвания при употребата на продукта показват намаляване на теглото в сравнение с плацебо след 60 дни употреба. Освен това, останалите съставки действат спомагателно и осигуряват по - добро функциониране на черния дроб и изгаряне на мазнините (метионин - холин - инозитол), по - добро усвояване на въглехидратите, регулиране нормалните нива на кръвната захар (хром) и увеличаване изгарянето на мазнини (пипер).

Начин на употреба:

Приема се по 1 фитокапсула дневно, препоръчително по време на хранене. Спазвайте указанията за употреба. Да не се превишава дневната доза посочена в упътването.

Всяка фитокапсула съдържа:

Екстракт от зелени зърна на кафе Svetol® (Coffea canephora robusta Pierre) 200 mg, пълнител (микрокристална целулоза), растителна капсула (хидроксипропил - метилцелулоза), Холин (битартарат) 12,5 mg, Л-метионин 25 mg, Екстракт от зелен  чай (4:1) Camellia sinensis  (равнява се на 100 mg листа от чай) 25 mg, Пипер кайен Capsicum annuum 25 mg, Инозитол 12,5 mg, антислепващ агент (магнезиев стеарат от растителен произход, силициев диоксид), Черен пипер (Bioperine®)(Piper nigrum) (плодове) 2,5 mg, Хром (пиколинат) (Chromax®) 75 μg.

Не съдържа захар, нишесте, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти.
При производството не са използвани консерванти, изкуствени аромати или оцветители.
Подходящо за вегани (строги вегетарианци).

Съхранение:

За запазване качествата и свежестта на продукта да се съхранява на сухо и проветриво място при стайна температура 15 - 30º С, далече от светлина и влага. Да се съхранява далече от деца.

При бременност и кърмене, и при употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване е задължителна консултацията с лекар преди употреба.

Преди употреба се уверете в целостта на защитната желатинова обвивка.

Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Производител: Solgar Inc, САЩ.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти