Назад

Не е в наличност

HIGHER NATURE PRO-INTENSIVE пробиотик за всеки ден x 30 caps

Код:

39289

Марка:

HIGHER NATURE

Производител:

HIGHER NATURE


Последна продажна цена: 76.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HIGHER NATURE PRO-INTENSIVE пробиотик за всеки ден x 30 caps

HIGHER NATURE PRO-INTENSIVE пробиотик за всеки ден x 30 caps

Про Интензив Пробиотик на марката Higher Nature съдържа 4 /четири/ проверени “приятелски” пробиотични щама бактерии, които предоставят 9 /девет/ милиарда организма във всяка дневна доза, за да поддържа здравословния баланс на чревната флора. Тя често е наричана чревен микробиом и освен че е основна част от борбата на имунната система срещу вредни бактерии, подкрепя храносмилането, производството на витамини и подсилва червата. И ако това не е достатъчно, е доказано, че нашият продукт подобрява и настроението. Балансът на чревната флора често може да бъде нарушен от антибиотици, стрес, недоспиване и от липса на фибри от зеленчуци, ядки, семена и пълнозърнести храни в хранителния режим. Нашият “Про Интензив Пробиотик” е създаден, за да възстановява баланса на чревната флора, особено след и по време на лечение с антибиотик. 

 
СЪСТАВКИ:

Съставки: 1 капсула

Пробиотичен микс (Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus casei (CUL06), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. Lactis (CUL34), Bifidobacterium bifidum (CUL20) – 9.109 cfu/g в момента на производство 24.7 mg

Съставки: пробиотичен микс (Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus casei (CUL06), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. Lactis (CUL34), Bifidobacterium bifidum (CUL20) – 9.109 cfu/g в момента на производство, пълнител: микрокристална целулоза, капсула от хидроксипропилметил целулоза, антислепващ агент: калциеви соли на мастни киселини

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

Приемайте по една капсула дневно с вода непосредствено преди хранене.

ПРЕПОРЪКИ:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба.

ОПАКОВКА:

30 капсули

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория