Назад

В наличност

MATTISSON Vegan Omega-3 Algenolie Омега-3 (от водорасли) х 60 caps

Код:

48205

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

41.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Vegan Omega-3 Algenolie Омега-3 (от водорасли) х 60 caps

Омега-3 (от водорасли) х 60 капсули

ВЕГАН ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ВОДОРАСЛИ DHA 260mg, 60 капсули

За добро зрение и добре поддържана мозъчна функция

Водораслите са микроскопични растения, намират се на дъното на хранителната верига и са основният източник на омега-3 мастната киселина DHA. Водораслите сами произвеждат Омега 3 мастни киселини и са храна за мазни видове риби като херинга и сардини, които следователно са богати на Омега 3.

Веганското масло от водорасли на Mattisson е добавка на Омега 3 от устойчиво отглеждани водорасли. Процесът на ферментация на водораслите протича в затворена чиста среда. Следователно маслото от водорасли не е замърсено.

Този вид омега-3 масло от водорасли е и една от причините месото на рибата да е толкова полезно – защото морските риби се хранят с тези микроводорасли. Те са един от най-добрите растителни източници на мастни киселини.

Маслото от водорасли не е взаимозамеяемо с рибеното масло. Двете масла за различни и съдържат различни съставки. Маслото от водорасли не съдържа никакъв холестерол, нито токсични вещества, каквито биха могли да се срещат в рибата, например живак. Това масло няма неприятен мирис и вкус, не оставя лош дъх след консумация и освен това се понася изключително добре от храносмилателния тракт.

Ползи от приема на масло от водорасло Омега 3

·         Поддържа здравето на сърцето - понижава кръвното налягане и подобрява функцията на кръвоносните съдове, което може да намали риска от инфаркт или инсулт. Също намалява нивата на триглицеридите

·         Може да намали депресията - хората, които консумират повече омега-3 от масло от водорасли имат по-ниски нива на депресия и тревожност

·         Полза за здравето на очите - ако изпитвате сухота в очите или умора в очите, приемането масло от водорасли може да намали симптомите ви, като намали скоростта, с която се изпаряват сълзите

·         Подобрява здравето на мозъка - този ефект е за всички възрасти. Получаването на достатъчно омега-3 по време на бременност е от съществено значение за развитието на бебето в утробата. Проучванията показват, че наличието на достатъчно омега-3 по време на бременност може да повиши нивото на интелигентност на детето, да позволи на детето да има по-добри социални умения и дори да намали риска от ADHD, аутизъм и церебрална парализа

·         Идеален за хора с растителен начин на живот

Омега-3 мастни киселини са жизненоважен компонент за всяка клетка на човешкия организъм. Наричат се есенциални мастни киселини, защото организмът не може сам да ги произведе и трябва да ги набави с храната.

Омега-3( DHA и EPA) извлечени от водорасли имат многобройни ползи за здравето. Особено значение маслото от водорасли има за правилните ендокринни, невронни и репродуктивни функции на тялото.

Подходящо за вегани.

Важно!

Това е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Хранителната добавка не трябва да замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Vegan Omega-3 Algenolie

Омега-3 (от водорасли)

Хранителна добавка, 60 капсули

Номер на вписване / Дата на вписване: ………………

 

Съставки:      ( в 1 капс.)        дн. доза       NRV*%

Oмега-3            650 mg              1300 mg        **

    DHA               260 mg                520 mg        **

EPA                        4 mg                     8 mg        **

Омега-3 (от водорасли Schizochyrium sp.) масло от водорасли, миксирани токофероли,. Розмарин екстракт, растителна капсула (модифицирано царевично нишесте, глицерол, карагенан).

Съдържа: Соя.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата, ендокринната система и мозъчната дейност.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 1-2  пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!  

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло: 21 g

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0