Назад

В наличност

BIOGAIA таблетки за дъвчене с лимон х 10

Код:

2045

Марка:

EWOPHARMA

Производител:

EWOPHARMA AG SW

14.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOGAIA таблетки за дъвчене с лимон х 10

Биогайа Пробиотични таблети за дъвчене Лимон х 10 бр.

 

Биогайа Пробиотични таблети е хранителна добавка, която е произведена от швейцарската компания Евофарма. Пробиотиците са живи микроорганизми, които са с благоприятен ефект върху здравето, погълнати в определени количества

 

1 табл. Биогайа с вкус на лимон съдържа: 100 милиона жиВи активни Lactobacillus reuteri Protectis. Ето и причините, поради които тази съставка е толкова специална и важна:

 

Lactobacillus reuteri Protectis са патентовани пробиотични млечнокисели бактерии на компанията BioGaia. Присъствието на Lactobacillus reuteri Protectis е естествен човешки пробиотик, тъй като присъства като компонент в майчината кърма. Lactobacillus reuteri Protectis спомага за поддържане на здравословен баланс на чревната микрофлора, а това възпрепятства размножаването на вредните микроорганизми. BioGaia пробиотици укрепват здравето. усилват имунитета като ни защитават от вредното действие на „лошите" бактерии.

 

До този момент изследванията с Lactobacillus reuteri Protectis са доказали положителен ефект в/у здравето в две основни сфери, като една от тях е чревното здраве.

Lactobacillus reuteri Protectis подтиска развитието на вредни бактерии и подобрява чревното здраве. Добре контролирани клинични проучвания доказват, че Lactobacillus reuteri Protectis не само защитава от гастроинтестинални инфекции, но и спомага за по бързото възстановяване след прекарана инфекция. BioGaia пробиотични таблети за дъвчене намаляват риска от диария при децата. Значително се намалява честотата на водниста диария, при деца страдащи от ротавирусна инфекция.

 

Другата сфера, в кяото Lactobacillus reuteri Protectis действа благоприятно, е подпомагане на имунната система и намалява риска от настъпване на обичайните инфекции. Lactobacillus reuteri Protectis възстановява така наречените CD4+ Т-клетки като стимулира имунния отговор, което е и първата защита на организма срещу заболявания.Приемайки BioGaia® пробиотични таблети, рискът от заразяване с обичайни инфекции, характеризиращи се със симптоми като температура, чревна инфекция и простуда, е намален!

 

Ще ви навреди ли, ако приемете по-голямо количество BioGaia пробиотични таблети?


Категорично не. Проведени са проучвания за безопасност при ежедневен прием на BioGaia таблетки за дъвчене, в количество, което отговаря на 200 литра пряно или кисело мляко. При тези проучвания се наблюдава единствено временно повишение на метеоризма при няколко от изследваните лица. Други странични реакции не са установени!

 

Каква е препоръчваната дозировка на BioGaia пробиотични таблети за дъвчене?


Антибиотично лечение - 1 табл. на ден като може да се приема до 5 дни след преустановяване приема на антибиотика.


Диария - Да се приемат 1-3 табл. на ден по време на острата фаза. След това в период от пет дни се приема по 1 табл.

Засилване на имунната система - 1 таблетка дневно /препоръчва се продължителен приен/


Таблетките трябва да бъдат сдъвкани или оставени да се разтворят в устната кухина, независимо по кое време на деня. Важен е редовният прием на таблетките.

Важно! При употребата на BioGaia пробиотични таблети е важно да бъдат добре сдъвкани или оставени да се разтворят в устната кухина, като не е от значение по кое време на деня се приемат. От значение е редовният прием на таблетите.


 

Как да съхраняваме?

 


Да се съхранява при стайна температура под 25°С и на недостъпно за деца място. 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория

-7%
Специална цена
-7%
Стара цена: 88.39 лв
81.99 лв
OMNI BIOTIC MIGRA 3g x 30 sach
Най-продавани
22.59 лв
ASTARTE x 14 caps