Назад

В наличност

FORTEX PROBIEN DIRECT синбиотик за нормална чревна флора x 20 sach

Код:

47032

Марка:

FORTEX

Производител:

FORTEX,BG

17.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FORTEX PROBIEN DIRECT синбиотик за нормална чревна флора x 20 sach

Fortex Probien Direct Синбиотик за нормална чревна флора е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща състоянието и функцията на храносмилателната система. Фортекс Пробиен Директ Синбиотик за нормална чревна флора съчетава пробиотици и пребиотици в иновативна форма - ородисперсни сашета за прием без вода. Те са удобни за употреба навсякъде и по всяко време, като се усвояват оптимално бързо от организма. Продуктът предпазва от стомашни проблеми и спомага за по-бързото им преодоляване, ако вече са налични. Пробиотичните полезни бактерии спомагат за укрепването на чревната лигавица и й осигуряват механична протекция. По този начин намаляват риска от всмукване на вредни субстанции през червата. В същото време пробиотиците подкрепят имунната система, като участват във формирането на определени ензими и биохимикали.

Добавката съдържа пробиотични бактерии от 3 щама - Lactobacillus Acidophilus, Streptococcus Thermophilus и Lactobaccilus Rhamnosus. Lactobacillus Acidophilus е естествено срещащ се в микрофлората на човека и съдейства за нормалното усвояване на приеманите нутриенти. Освен това създава антитела, стимулирайки имунния отговор срещу патогените. Бактериите от другите 2 щама подпомагат действието му.

Синбиотикът съдържа и пребиотици под формата на инулин. Те се явяват храна за пробиотиците и подкрепят функцията им. Инулинът в добавката е 100% разтворим и изцяло безопасен. Той представлява фибри, извлечени от цикория, които се състоят от фрукто-олигозахаридни и полизахаридни вериги.

Активни съставки: Lactobacillus Acidophilus 2 млрд., Streptococcus Thermophilus 2 млрд., Lactobaccilus Rhamnosus 1 млрд., инулин (инстантни фибри от цикория) 250 мг

Допълнителни съставки: пълнител ксилитол, антислепващ агент силициев диоксид, регулатор на киселинността лимонена киселина, ароматизант ябълка

Може да съдържа: следи от соя

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0