Назад

Не е в наличност

DOPPELHERZ ENERGIE START DIRECT x 20 sach

Код:

3820

Марка:

DOPPEL HERZ

Производител:

QUEISSER GERMANY


Последна продажна цена: 6.18 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOPPELHERZ ENERGIE START DIRECT x 20 sach

  • За добра концентрация и умствена активност
  • Намалява чувството на отпадналост и умора
  • За нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия
  • Нова форма – микропелети – директен прием, без вода, по всяко време
  • Бързо действие и с приятен вкус
  • Директен прием, без вода, по всяко време

    Допелхерц® актив Енерджи-Старт тонизира и дава енергия.

    Това усещане ви е познато, нали?

    Умора, отпадналост, липса на концентрация и усещане за липса на енергия – всички сме изпадали в подобни състояния, било то когато учим в университета, било на работното място, докато вършим домакинска работа или по време на спортни занимания. Затова, за да се чувстваме жизнени и енергични е важно да снабдяваме тялото си с достатъчно хранителни вещества, които то не може да произвежда само.

    Допелхерц® актив Енерджи-Старт съдържа три B витамина, 75 mg кофеин и 1 g декстроза в едно саше. В допълнение, една доза осигурява и 100 mg таурин.

    Витамините В1, В5 (наричан още пантотенова киселина) и В12 допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. Витамин В1 осъщо така поддържа нормалната функция на сърцето и подобно на витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната система.

    Витамин В5 и витамин В12 спомагат за намаляване на умората и отпадналостта. Витамин В5 също играе роля за поддържане на нормалната когнитивна функция.

    Кофеинът е може би най-известният и консумиран стимулант. Съдържа се в кафеените зърна, плодовете на какаото и листата на чая и е включен като стимулиращ компонент в различни енергийни напитки, колата, шоколада, зеления и черния чай и др. Кофеинът стимулира нервната система и спомага за подобряване на концентрацията и бдителността, както и способността на мозъка да „складира“ информация. Дори малки дози от по 75 мг са напълно достатъчни за ясно осезаем ефект, а за да стигне до кръвообращението са му необходими до 30 минути. Там кофеинът блокира аденозина, който всъщност е този, който изпраща сигналите на умора и отпадналост. Внимание: в по-високи дози кофеинът подпомага освобождаването на стрес хормоните адреналин и кортизол, които могат да повишат кръвното налягане и да накарат сърцето да бие по-бързо.

    Декстрозата, известна още като гроздова захар, е вид "проста захар" и е предпочитаният от нашия мозък източник на енергия.

    Тауринът е открит в началото на 19-ти век, като бива изолиран от жлъчката на вол - Bos taurus на латински, от тук идва и названието на това съединение. Тауринът е важна аминокиселина, която се съдържа в животинските и в някои морски продукти и която почти отсъства в растителните. Неговата дейност в мозъка и сърцето е свързана с укрепването на клетъчните мембрани. Тауринът подпомага невротрансмитерите и защитава мозъка. Като невротрансмитер той съдейства и за доброто настроение.

    Предимства на микропелетите:

    •    директен прием по всяко време и място;
    •    възможност за прием без вода;
    •    бързо освобождаване на съставките;
    •    бързо усвояване/резорбция и значително по-бърз ефект;
    •    подходяща форма за прием от хора, които имат проблем с преглъщането на таблетки и капсули;
    •    не се влияят от прием на храна, защото бързо се разтварят;
    •    еднодозна опаковка - саше;
    •    удобна и лесно преносима доза;

    Начин на употреба:

    Съдържанието на сашето се изсипва директно в устата върху езика. По този начин действието на активните съставки е по-бързо и по-ефективно.

    Съхранение

    Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    Внимание

    Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

    Производител

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Най-продавани
11.29 лв
DOPPELHERZ AKTIV DETOX COMPLEX x 40 caps
Най-продавани
-10%
-10%
Стара цена: 12.69 лв
11.42 лв
DOPPELHERZ AKTIV LACTO-PRO x 20 caps