Назад
Нов
-15%

В наличност

DOUBLE WOOD ANDROGRAPHIS with AP-Bio 300mg Андрографис за имунитет, белодробно здраве и тонус x 120 caps

Код:

52095

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

46.49 лв
Стара цена: 54.69
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD ANDROGRAPHIS with AP-Bio 300mg Андрографис за имунитет, белодробно здраве и тонус x 120 caps

Andrographis with AP-Bio®/ Андрографис 300 mg x 120 капсули
Adrographis with AP-Bio® / Андрографис на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която оказва мощна подкрепа за имунната система.

Andrographis paniculata е древна билка, която се използва от векове в Азия като традиционно средство за поддържане на имунното здраве и за облекчаване на респираторни заболявания. Тази билка е известна със своите мощни свойства за укрепване на имунната система и подобряване на респираторното здраве.

Екстрактът от Andrographis paniculata може да помогне за намаляване на високата температура при различни респираторни инфекции. Билката е известна със своите противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за облекчаване на възпалението в дихателните пътища. Andrographis paniculata е богат източник на антиоксиданти, които помагат да се намали нивото на оксидативния стрес в организма. Това може да помогне за поддържане на здравето на клетките и тъканите. Билката е известна със своята способност да облекчава симптомите на настинка и грип.

Здравословни ползи
Андрографис е терапевтично растение с горчив вкус, което произхожда от южноазиатски страни като Индия и Шри Ланка. Различни части от растението се използват в билковата медицина за лечение на редица здравословни проблем - от храносмилателни проблеми и инфекции до сърдечно-съдови заболявания. Основните съединения в растението се наричат ​​андрографолиди и са известни със своите антиоксидантни, противовъзпалителни и антивирусни свойства.

●     Облекчава симптомите при вирусни заболявания: Andrographis се използва за намаляване на продължителността на симптомите при вирусни заболявания и инфекции на горните дихателни пътища. Подпомага оздравителния процес при възпалено гърло и кашлица. Изследванията върху използването само на andrographis също показват положителни резултати при .

●     Понижава температурата: Андрографисът е известен като температуропонижаващо средство. Изследванията показват, че се използва и за елиминиране на токсините от тялото.

●     Намалява възпалението: Изследванията показват, че андрографолидът - основното съединение в растението, може значително да намали възпаленията в организма. Поради своите противовъзпалителни ефекти, андрографисът се използва за облекчаване на улцерозен колит и ревматоиден артрит.

●     Бори се с инфекциите и повишава имунитета: Традиционно андрографисът се използва за облекчаване на симптомите на респираторни инфекции и за повишаване на имунитета. Притежава антимикробни и антивирусни свойства. Растението показва антибактериална активност срещу Salmonella, Shigella, E. coli и Staphylococcus aureus.

●     Действа като антиоксидант: Проучванията показват, че андрографисът съдържа антиоксиданти, които предпазват компонентите на човешкото тяло от вредното въздействие на свободните радикали.

Andrographis with AP-Bio® е бързодействащ екстракт от Andrographis paniculata, съдържащ биоактивни вещества. Той е подкрепен от множество клинични проучвания. Доказано намалява симптомите на настинка и грип и помага за укрепване на имунното здраве.

Andrographis with AP-Bio®

Андрографис 300 mg

Хранителна добавка, 120 капсули

Номер/ Дата на вписване:…………….

 

Съставки:           (в 2 капс./дн.доза)    %NRV*

Андрографис    600 mg                             **

  /Andrographis Paniculata/ екстракт от лист 10:1

   Андрографис 300 mg                             **

  /Andrographis Paniculata/, стандартизиран до 10% андрографолиди

   Андрографис 100 mg                             **

   / Andrographis Paniculata/ , AP-Bio (лист)

Хипромелоза (растителна капсула), оризово брашно.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на имунната и дихателната система.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 97 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0