Начало

JOWAE

Вдъхновен от корейската дума за "хармония", Jowaé възстановява баланса на кожата, за да я защити от ежедневните агресори.


Защо да избера козметика Jowaé?

  • 93% от съставките са с естествен произход (1);
  • 0% парабен, феноксиетанол, минерални масла, силикон (2) ,съставки с животински произход (3);
  • етична, натурална и дермо-ефективна марка;
  • патент - антиоксидант лумифенол;
  • дерматологично тествани продукти;
  • подходящи за чувствителна кожа;
  • клинично тествана ефективност.

    (1) Средно за всички формули Jowaé. (2) Летлив. (3) С изключение на пчелния восък.


Козметика Jowaé - Иновативна фитокозметика
 от Париж - Сеул
Ales Groupe лансира първия си бранд, резултат от френско-корейската синергия, която възстановява баланса на кожата на лицето и я предпазва от външните агресори, за да разкрие естествената красота, хармония и здраве.

Козметика Jowaé - Идеал за перфектна кожа
Повлияна от днешния забързан начин на живот и външните агресори, кожата трудно запазва баланса, блясъка и красотата си. Кожата става нестабилна и губи младостта и сиянието си. А знаете, че всяка жена мечтае за перфектна кожа, нали? В Корея този идеал е реалност, благодарение на полезните свойства на традиционните растения в козметика Jowaé.

Козметика Jowaé - Френско-Корейска синергия в областта на фитокозметиката
Присъстващ във всички формули на Jowaé, Лумифенолът се асоциира със силата на медицинските и традиционни корейски растения, познати със своите необикновени свойства. В партньорство с професор Ки Хюн Ким, Лаборатории Jowaé дават решение на всеки проблем, свързан с кожата.

Козметика Jowaé - Иновация на Jowaé:
 лумифенол - патент *
В сърцето на продуктите на Jowaé се намира Лумифенолът, който балансира кожата. Високият състав на антиоксиданти, полифеноли, танини и флавоноиди, помагат на кожата да се балансира и защити срещу вредните агресори (замърсявания, UV, стрес, умора и др.).


Избери продукт Jowaé от онлайн аптека subra.bg: