Назад

В наличност

EVELINE FLOWER GARDEN Пудра за лице 8g

Код:

47454

Марка:

EVELINE

Производител:

Eveline Cosmetics

19.50 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EVELINE FLOWER GARDEN Пудра за лице 8g

Eveline FLOWER GARDEN ПУДРА ЗА ЛИЦЕ, 8 ГР

Озаряващата пудра от серията Flower Garden е предложение за почитателите на деликатния блясък и естествената жизненост. Приятната формула ще съживи кожата, ще добави цветове и енергия. Козметиката минимизира видимостта на деликатните несъвършенства. Активни съставки като жасмин, божур и екстракти от цвят на японска вишна ще помогнат на кожата да овлажни и изглади структурата си. Освен това неутрализират действието на свободните радикали. Маслото от жожоба и соевото масло ще се погрижат за хидратацията на епидермиса и предпазват от раздразнения. Каолинът ще направи кожата приятно гладка, ще премахне излишния себум и ще има успокояващ ефект върху кожата

Talc, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Lauroyl Lysine, Zinc Stearate, Kaolin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Jasminum Officinale Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Glycine Soja Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0