Назад

В наличност

URIAGE EAU THERMALE SPF30 хидратираща крем-пудра 10g

Код:

33193

Марка:

URIAGE

Производител:

URIAGE

43.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

URIAGE EAU THERMALE SPF30 хидратираща крем-пудра 10g

URIAGE EAU THERMALE SPF30 хидратираща крем-пудра 10g

е разтапяща се, перфектно сливаща се с Вашата кожа, тази термална крем-пудра обогатена с термален комплекс ще осигури безупречна хидратация и сигурна защита. Тя ще остави кожата Ви с перфектен тен, без ефект маска.

Благодарение на съдържанието на термален комплекс кожата Ви ще получи освежаваща доза калциеви и магнезиеви йони. Те са важни за поддържането на здрава кожна бариера и добра хидратация. Термалната вода Uriage осигурява и успокояващо действие за всеки тип чувствителна кожа.

Съдържанието на хиалуронова киселина ще помогне за увеличаване на способността на епидермиса да задържа влага и ще направи кожата Ви мека и еластична.

Включените антиоксиданти, като витамин E и витамин C, осигуряват надеждна защита срещу действието на свободните радикали. Всеки ден те се образуват в кожата под действие на различни фактори. Основните от тях са UV лъчение, синя светлина, замърсяване, тютюнопушене, стрес и други. ТЕ причиняват оксидативен стрес, който е причина за повишена реактивност на кожата и поява на признаци на стареене.

Матиращите пудри намаляват лъщенето благодарение на способността да абсорбират излишния себум.

Включените в състава минерални филтри като цинков и титаниев диоксид осигуряват надежда широкоспектърна UV защита с фактор Spf 30. Те показват ефективност за предпазване на кожата от вредното влияние на синята светлина, на която сме изложени ежедневно. Основните източници на синя светлина са слънчевите лъчи на първо място, но и изкуственото

осветление и екраните на устройствата.

Включените железни оксиди, които придават цвета на пудрата, също спомагат за защита от лъчите от спектъра на синята светлина.

96% от потребителите споделят, че пудрата изравнява тена и намалява с 91% несъвършенствата, като запазва естественият тен и блясък на кожата.

Пудрата се нанася сутрин върху предварително почистена и подсушена кожа върху зоните, които искаме да защитим и да коригираме.

Подходяща е за нанасяне в зоната на лицето, шията и деколтето.

Пудрата се предлага в един универсален цвят.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0