Редовната употреба на балсам може да има голямо значение за поддържането на гладка и мека коса. Балсамът действа като запечатва кутикулата на косъма, което помага за редуциране на заплитането и подобряване на еластичността. Това улеснява разресването и оформянето, като същевременно минимизира накъсването и цъфтящите краища.

Намирането на правилния балсам за вашия тип коса е от съществено значение, за да избегнете прекомерното омазняване или недостатъчното хидратиране.

Правилно подбраният и използван балсам за коса може да превърне косата ви от заплетена и суха в лъскава и жизнена, допринасяйки за нейния здрав и красив външен вид.

Какви балсами за коса ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама с балсами за коса с различни формули, подходящи за различните типове коса и проблеми.

Phyto Phytovolume балсам за обем е подходящ за тънка и фина коса, която се нуждае от обем. С 97% естествени съставки, продуктът подхранва косата без да я утежнява, допринася за по-лесно разплитане и придава обем от корена.

Ако имате чувствителен скалп, склонен към раздразнения, изберете специално формулиран за този проблем продукт като Peony балсам за чувствителен скалп от Klorane. Формулата с органичен божур спомага за бързо и трайно успокояване на раздразнения скалп.

За къдрава коса, която изисква повече хидратация, е подходящ хидратиращ балсам за оформени къдрици като този от Ecru New York. Специалната формула предпазва от заплитане, хидратира интензивно и придава блясък на естествено къдрава, чуплива и непокорна коса.

Някои балсами  за коса могат да се използват без отмиване за допълнително подхранване. Балсам за къдрава коса без отмиване Lakme балсам-активатор за къдрици се нанася на влажна коса, която след това се оформя леко с пръсти. Балсамът активира и хидратира къдриците, придава блясък и помага за контрол на заплитането.

За оптимални резултати нанесете балсам след измиване с шампоан, като се фокусирате върху средната дължина до краищата на косата. Оставете да подейства няколко минути, за да могат съставките да проникнат, след което изплакнете обилно.

За боядисана коса, която има нужда от допълнителна грижа и подхранване, за да е здрава и красива, изберете продукт като балсам за боядисана коса и блясък от Yves Rocher. Той ще осигури необходимото подхранване и ще улесни разресването.

Изберете балсам за коса от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие балсами, които да ви помогнат в грижата за красива и здрава коса.

Разгледайте категория „Балсами“ и открийте подходящите за вашите нужди продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!