Козметика за коса

Боя за коса

Боята за коса помага да прикрием нежеланите бели коси или да сменим изцяло цвета на косата, а с нея облика и стила си. Докато преди не е имало голям избор на цветове и марки, в момента боите за коса предлагат изключително много опции за постигане на желаните нюанси.

Професионалните бои дават възможност да изберете желаната сила на устойчивост и определени съставки на боята според вашите нужди. Дали да е амонячна и силно покривна, щадяща боя за коса без амоняк или професионална боя за бяла коса, възможностите са много.

Качествените бои за коса от изпитани марки издържат повече време, отмиват се по-равномерно и спомагат косата да е предпазена, за да е блестяща, здрава и жизнена.

Повечето комплекти с професионална боя за коса са лесни и удобни за ползване у дома и предлагат бърз начин да освежите цвета си, ако ежедневието ви е натоварено със задачи и не остава време за посещение в салон.

Какви видове боя за коса ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от бои за коса с професионално качество и изобилие от нюанси, за да постигнете мечтания цвят.

Ако търсите щадяща боя за коса разгледайте Phyto Phytocolor серията. Техните бои с растителни екстракти са безамонячни, но перманентни, и помагат да постигнете интензивен наситен цвят и невероятен блясък. Боите Phyto са без амоняк, резорцин и пара-фенилендиамин. Покриват 100% бели коси и същевременно с това осигуряват грижа за косата и скалпа. От тъмни шоколадови до много светли руси нюанси, тази серия ще ви помогне да се погрижите за косата си и да имате желания цвят.

При нас ще откриете и отстранители за трайни и полутрайни бои за коса, които да помогнат за премахването на упорити натрупвания от тъмни бои, за да може да промените цвета си в желаната от вас посока.

Освен професионални бои за бяла коса, които да ви помогнат в борбата с досадните сиви и бели косъмчета, можете да изпробвате и различни терапии против посивяване. Серумната терапия против посивяване от Rausch с арония и високоефективен пептид се нанася върху засегнатия участък на скалпа и след това се масажира нежно. Терапията стимулира производството на меланин и реактивира естествения цвят на косата.

Изберете боя за коса от онлайн аптека Subra

Разгледайте нашата категория и изберете подходящата боя за коса за вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!