Назад

В наличност

DUCRAY NEOPTIDE лосион п/в хроничен косопад 3 x 30ml

Код:

3919

Марка:

DUCRAY

Производител:

PIERRE FABRE

124.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DUCRAY NEOPTIDE лосион п/в хроничен косопад 3 x 30ml

Лосион против хроничен косопад при жените, който стимулира растежа на косъма, стимулира микроциркулацията на скалпа, увеличава обема, спира косопада. Поради все по-натовареното ежедневие косопадът при жените засяга все по-голяма част от дамите, една от всеки четири жени в световен мащаб страда от неприятното състояние. Според последните проучвания се оказва, че косопадът се среща също толкова често при жените, колкото и при мъжете. Има много причини, поради които жените губят косата си, но най-често срещаните са наследствено оредяване или алопеция – на нея се дължат 95% от случаите на косопад при жените. Хроничният косопад при жените се характеризира с постепенно оредяване на косата, което води до намаляване на обема и гъстотата й. Жизненият цикъл на косъма се състои от три фази: растежна фаза, която трае от 3 до 5 години и която е най-важна (анагенна фаза), кратка преходна фаза (катагенна фаза) последвана от падането на косъма (телогенна фаза, около 3 месеца). Ducray Neoptide за жени - лосион против косопад действа директно върху космения фоликул и удължава анагенната фаза (фазата на растеж на косъма), като забавя загубата на коса и стимулира нейния растеж. Формулата на лосиона против косопад се състои от прецизно подбрани съставки, които осигуряват специална грижа за оредяващата коса. Активните съставки - Неорусцин, Витамин B3 и GP4G активират растежа на косата като подобряват микроциркулацията на скалпа. Благодарение на леката текстура лосионът прониква в скалпа и осигурява грижа за косата, без да я омазнява, което го прави подходящ за ежедневна употреба. Употребата на лосионът против косопад намалява косопада, удължава фазата на растеж на косата и увеличава гъстотата и обема на косата. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанасяйте 1мл NEOPTIDE Лосион против косопад един път дневно, за предпочитане вечер, върху сух скалп (1мл = 12 впръсквания). Масажирайте усърдно за по-добро попиване. Без изплакване.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0