Назад

В наличност

MARION Ориенталско масло за укрепване на косата 30ml

Код:

51420

Марка:

MARION

Производител:

MARION

9.28 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MARION Ориенталско масло за укрепване на косата 30ml

MARION Ориенталско масло за укрепване на косата 30ml

„Укрепващо“ масло за коса на известната полска марка Marion е истински еликсир за красота и здраве, тъй като съдържа кокосово масло, масло от авокадо, маслиново  масло и масло от свещеното дърво таману. С уникалните си хранителни свойства, тези компоненти ви позволяват да почувствате грижата от еликсира на самата природа. Пълноценната грижа за косата от всякакъв тип е не само почистване с шампоан и използване на балсам, в редки случаи. За да направите къдриците силни, лъскави и здрави, трябва редовно да използвате продукти с висока концентрация на активни компоненти - маски и серуми. Това е единственият начин да получите луксозен резултат. Маслата възстановяват нишките, изпълват ги с изящен блясък, подхранват и образуват защитен филм, благодарение на който се предотвратява загубата на влага. Борят се ефективно срещу цъфтящите краища. Поради ултралеката си консистенция, продуктът не омазнява косата. С Марион вашите къдрици ще бъдат безупречни!

състав:CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, ISOPROPYL MYRISTATE, PARFUM, PERSEA GRATISSIMA OIL, COCOS NUCIFERA OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 47000, CI 61565, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, ACETYL CEDRENE, VANILLIN, HEXAMETHYLINDANOPYRAN

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0