Назад

В наличност

MARION Ориенталско масло за възстановяване на косата 30ml

Код:

51419

Марка:

MARION

Производител:

MARION

9.28 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MARION Ориенталско масло за възстановяване на косата 30ml

MARION Ориенталско масло за възстановяване на косата 30ml

Маслото надеждно защитава косата от разрушителното въздействие на факторите на околната среда. Лесен е за употреба, не слепва и не омазнява къдриците. Маслото има богата текстура и фин приятен аромат. Средството за възстановяване на косата Marion Oil ще възстанови копринеността, мекотата и еластичността на къдриците ви. То е създадено на базата на натурални масла от жожоба и слънчоглед, които имат ефективни регенериращи свойства. Козметичният продукт интензивно овлажнява, деликатно омекотява и активно подхранва кичурите с витамини, протеини, киселини и антиоксиданти. Допринася за изглаждането на повредените нишки, запълването на зоните и предотвратяването на разцепените краища.

състав:CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, DIMETHICONE, ISOPROPYL MYRISTATE, PHENYL TRIMETHICONE, PARFUM, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 47000, CI 26100, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, ACETYL CEDRENE, VANILLIN, HEXAMETHYLINDANOPYRAN

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0