Назад

Не е в наличност

MARION Тонизиращ спрей за кестенява коса 150ml

Код:

51445

Марка:

MARION

Производител:

MARION


Последна продажна цена: 14.04 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MARION Тонизиращ спрей за кестенява коса 150ml

MARION Тонизиращ спрей за кестенява коса 150ml

Обмислете използването на Спрея за нюансиране на цвета от Marion за кафяви нюанси на коса като комплимент за всички брюнетки. Този уникален продукт се отличава с течна консистенция и прозрачен цвят, което го прави лесен за нанасяне по цялата дължина на косата. Той е способен да придаде привлекателен блясък на вашата коса и да освежи нейния оттенък. Редовната употреба на този спрей също помага за елиминиране на нежелани жълти или оранжеви тонове. Характеристики на Спрея за нюансиране на кафява коса от Marion Color Esperto: Екстракт от кафяви водорасли, който забележимо овлажнява косата и я защитава от негативните ефекти на високите температури; Запазва и подсилва интензивността на цвета на косата; Предлага се с формула за нанасяне без изплакване; Приятен аромат; Осигурява антистатичен ефект; Оставя косата мека, гладка, лесна за оформяне и бляскава.

състав:Aqua, Propanediol, Glycerin, Betaine, Panthenol, Xylitylglucoside, Pelvetia Canaliculata Extract, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Zea Mays Starch, Theobroma Cacao Extract, Cystoseira Compressa Extract, Gluconolactone, Trideceth-7, Trideceth-5, Silicone Quaternium-17, Calcium Gluconate, Cetrimonium Chloride, Polysorbate 20, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caramel, Basic Red 76, HC Blue No.16, Parfum

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0