Назад

В наличност

MIRIAM QUEVEDO био-регенеративна терапия за шоково витаминно подсилване 10ml x 10amp

Код:

49913

Марка:

Miriam Quevedo

Производител:

MIRIAM QUEVEDO

168.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MIRIAM QUEVEDO био-регенеративна терапия за шоково витаминно подсилване 10ml x 10amp

БИО-ЕНЕРГИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА УДАРНО ВИТАМИННО ПОДСИЛВАНЕ Ампули 10Х10ML

 

ОПИСАНИЕ:

Луксозна терапия за възвръщане на силата и жизнеността на косата Концентрат с хайвер и 20 ексклузивни активни съставки, който осигуряват витамините и хранителните вещества, необходими за растежа на здрава, силна и блестяща коса.

Интензивното шоково третиране помага за укрепване и подхранване на косата и скалпа след третиране с химикали или увреждане от неблагоприятни условия на околната среда. Терапията насърчава правилния синтез на протеини, като по този начин повишава капацитета за регенерация на фоликула и укрепва косата. Резултатът е обновен и подхранен скалп и здрава, жизнена коса.

ПОЛЗИ:

–Насърчава правилния протеинов синтез, като повишава способността за регенерация на фоликулите.

–Подобрява кръвообращението, за да достави директно до фоликула кислород, важни витамини, минерали и хранителни вещества.

– Фактор на растежа: помага за намаляване и спиране на косопада. Удължава растежа на косата и я прави по-силна.

– Помага за укрепване и подхранване на косата и скалпа след химическо третиране или излагане на неблагоприятни външни условия.

– Осигурява противовъзпалително и антисеборейно действие.

– Багодарение на хидратиращото действие и нормализирането процесите на кератинизация  действа като бустер и подсилва действието на други продукти за грижа за косата.

Подходяща  за всеки тип коса.  Идеална за тези с фина и безжизнена коса. Безопасна за боядисана и третирана с кератин коса.
Как ухае:
Цветен аромат. Свежи нотки на зелена ябълка, цитрус и зелени акорди, обвити в букет от жасмин, тубероза, роза и иланг-иланг. Листа от карамфил, дървесни нотки и мускус добавят топъл пикантен завършек.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хайвер: Една от най-ексклузивните  противостареещи съставки. Интензивно защитава косата и скалпа.  Реструктурира разградения кератин, като същевременно възстановява хидратацията, силата и еластичността на косата.

Протеинов комплекс от 5 микроелемента: Комплексът, включващ магнезий, желязо, мед, цинк и силиций, осигурява на косата жизненост и активира клетъчния механизъм на скалпа. Доставя ключови хранителни вещества за подсилване на клетъчното делене и осигуряване на оптимален растеж на косата.

Комплекс от 8 витамина: Коктейл от 8 основни витамина (A, B2, B5, B8, C, E, H и PP), насочен към сърцето на космения фоликул.  Регулира функцията на мастните жлези за балансирано и здравословно отделяне на себум.  Излишният себум запушва космения фоликул и възпрепятства здравия растеж на косата. Това води до изтъняване на косата и косопад.

Сегаба / Cegaba: Невромодулатор, който стимулира митозата (клетъчно делене), като по този начин регенерира роговия слой. Клинично доказан растежен фактор, който успява да спре косопада и да възвърне гъстотата на косата. Предотвратява ранната смърт на фоликулите.  Удължава фазата на укрепване на фоликулите, като прави косата силна и жизнена. Стимулира растежа на по-силна и по-плътна коса.  Намалява себума и пърхота.

Мултивитаминен B комплекс: Коктейл от 5 витамина B (тиамин – B1, рибофлавин – B2, никотинамид – B3 и пиридоксин – B6). Предпазва от оксидативния стрес, повишава защитните и регенеративни свойства на естествения кератин. Насърчава здравословния растеж на косата.

Екстракт от конски кестен: Противовъзпалително действие.

Органична вода от бъз: Богата на флавоноиди (антиоксиданти). Защитава от свободните радикали и осигурява противовъзпалителни свойства.

ДНК: Предотвратява грешки при образуването на протеини.

Витализиращ  комплекс за коса и скалп: Комплекс  от биоферментирал хексапептид, бетаин от захарно цвекло, плодови екстракти (захарна тръстика, лимон и ябълка) и зелен чай. Заедно работят за намаляване на косопада, подобряване на здравето на фоликулите, намаляване на възпалението и окисляването и увеличаване на активността проникване на съставките във фоликула.

Кератинов пептид: Възстановява, допълва и защитава кератина, който е ключовият структурен компонент на косата. Създава лек защитен филм, който покрива влакната на косъма. Създава естествен и красив блясък и предпазва от термично увреждане. Възстановява фибрите и придава плътност, обем и блясък на косата.

Инозитол: Укрепва косата и подобрява нейния растеж.

Пантенол: Провитамин B5, подхранва космения фоликул, защитава, овлажнява, омекотява и придава блясък. Осигурява трайна хидратация, като предпазва косата от накъсване и загуба на влага.

Метил Никотинат:  рубефациентни и вазодилататорни свойства. Активира кръвообращението.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанесете 1/3 от флакона върху скалпа при суха или влажна коса вечер преди сън. Масажирайте нежно, докато концентратът се абсорбира напълно. НЕ ИЗПЛАКВАЙТЕ. Позволете на най-съвременните ексклузивни активни съставки да проникнат в косата Ви за една нощ. На сутринта продължете с ежедневната си грижа за косата.


AQUA (WATER),  ALCOHOL DENAT.,  ETHOXYDIGLYCOL,  CAVIAR EXTRACT,  THIAMINE HCl,  CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT,  GLYCERIN,  CARBOXYETHYL AMINOBUTYRIC ACID,  SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT,  HYDROLYZED KERATIN,  INOSITOL,  BIOTIN,  SAMBUCUS NIGRA FLOWER WATER,  RETINYL PALMITATE,  HYDROLYZED DNA,  HYDROLYZED RNA,  ASCORBYL PALMITATE,  HEXAPEPTIDE-11,  TOCOPHERYL ACETATE,  CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT,  PANTHENOL,  AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT,  RIBOFLAVIN,  PYRIDOXINE HCl,  FAEX (YEAST) EXTRACT,  PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT,  SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT,  SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT,  SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT,  SACCHAROMYCES/IRON FERMENT,  NIACINAMIDE,  SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT,  METHYL NICOTINATE,  PROPYLENE GLYCOL,  SODIUM HYDROXIDE,  HEXYLENE GLYCOL,  TRIETHANOLAMINE,  PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,  PROPANEDIOL,  SODIUM BENZOATE,  DEHYDROACETIC ACID,  PHENOXYETHANOL,  POTASSIUM SORBATE,  CITRIC ACID,  BUTYLENE GLYCOL,  PARFUM (FRAGRANCE),  LINALOOL,  BENZYL SALICYLATE,  LIMONENE,  CITRONELLOL,  CINNAMYL ALCOHOL,  EUGENOL,  BENZYL ALCOHOL,  HEXYL CINNAMAL.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0